Arkadaşlar dilimize sahip çıkalım . Np = Sy ( sorun yok ) OK = Tm By = AEO
NC = Takma ad Vs . !! Yeni başlıyanlar takma adlarını Türkçe atsınlar . Oda isimlerine dikkat edelim .
Türk bölümü yabancı bölümlerinden farkı yok . İsterseniz bir bakın .
Bu War Rock da ilk adım olsun ve ilerliyelim . Ciddiye alırsak sevinirim .
Bir de 40 yıllık O.C 'yi OVC yaptıklar helal olsun. Düzeleceğini zannetmiyorum bir özentidir gidiyor. Aslında miiletin bize özenmesi lazım Osmanlı Tarihine bir bakım Cihan Devleti'ne özenmeyip yabancılara özeniliyor/özeniyoruz. Üzücü bir durum. Sadece oyunda olsa sorun yok ama çıkın sokağa dükkanlara bakın.
(06-26-2012 09:27 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Cümlenin sonundaki harfle noktalama işareti arasında boşluk bırakan bir insanın bizi Türkçe konusunda uyarması sizcede ironik değil mi?
(06-26-2012 09:27 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Cümlenin sonundaki harfle noktalama işareti arasında boşluk bırakan bir insanın bizi Türkçe konusunda uyarması sizcede ironik değil mi?
bence yabancı kelime kullanmamızın 1. sebebi özentilik 2. sebebi adamlar iyi pazarlıyorlar ilgi çektiriyorlar o yüzden şahsen ben bile çoğu yerde ingilizce kullanırım.(ok,by,start vs.)
Türkçe'yi aptal bir oyunda saçma kısaltmalarla kurtaracağını mı düşünüyorsun? Türkçe bitti artık, hele üstte dile değil dine önem veren bir zihniyet varken unut gitsin.