Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: mmorpg oyun önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar ilk söylenilen şey isterse grafikleri çöpadam olsun başlıyıcam.Başlayınca yanıma gelip bana yardımcı olacak biri mmorpg söyleyebilirmi lütfen.Bu akşam indiricem oyun içinde bana öğretip yardımcı olucak biri hemen oyunu yazsın lütfen ö.m ile ulaşıcam.Deliriyorum 3 gündür Google'yi açıp mal mal bakıyorum ne yazıp ne yapsam diye Smile Buralarda dışarıda çıkamıyorum ortam yok hava yakıyor kafamı oyalıyacak birşey lazım Sad

Lütfen yardım edin adamım

Düzenlendi.. Başlık konuyla alakalı olmalı.
Kendine site kurmaya adaya bilirsin şahsen vakit çok hızlı geçiyor çok şey öğreniyoruz ve hiçbir zaman sonu gelmiyor. Ayrıca ben çıkdırmak üzereyim ekran kartımı sildim !!!! Angry Ağlama similesi ekleyin benim için şöyle için bişey olsun adminler Sad
(06-26-2012 06:09 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Kendine site kurmaya adaya bilirsin şahsen vakit çok hızlı geçiyor çok şey öğreniyoruz ve hiçbir zaman sonu gelmiyor. Ayrıca ben çıkdırmak üzereyim ekran kartımı sildim !!!! Angry Ağlama similesi ekleyin benim için şöyle için bişey olsun adminler Sad

Darkorbit iyidir Big Grin
Sıkıldım darkorbitten sürekli patlıyorum boğaçhan.Tabi senin prelerden birini ödünç verirsen iş değişir Smile
(06-26-2012 06:10 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-26-2012 06:09 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Kendine site kurmaya adaya bilirsin şahsen vakit çok hızlı geçiyor çok şey öğreniyoruz ve hiçbir zaman sonu gelmiyor. Ayrıca ben çıkdırmak üzereyim ekran kartımı sildim !!!! Angry Ağlama similesi ekleyin benim için şöyle için bişey olsun adminler Sad

Battlestar galactica'yı öneririm burada tecrübe konuşuyor para değil Smile

[Resim: bawling.gif]
(06-26-2012 06:19 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(06-26-2012 06:10 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Battlestar galactica'yı öneririm burada tecrübe konuşuyor para değil Smile

Denedim türk yok nerdeyse hiç.
(06-26-2012 06:07 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Deliriyorum 3 gündür Google'yi açıp mal mal bakıyorum ne yazıp ne yapsam diye Smile

http://lmgtfy.com/?q=mmorpg+oyunlar
Değişik birşeymiş Smile
World Of Warcraft oyun paralı ama en iyi seçeneklerden
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler