06-26-2012, 05:36 PM
Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartçığımı silmiş bulunmaktayım.
Şimdi size öyküyü anlatayım.
Her şey 5 dakika önce başladı.
Battlefield 3'ü açmaya çalışıyordum ama açılmıyordu her şeyi nededim bir türlü açamadım
ekran kartını güncellemek için ati AMD'yi kurdum Ati baba kendince bir şeyler buldu ben devam devam dedim geçtim en sonunda kurarek mavi ekran geldi yazıcıklar çıktı dedim he oldu güncelliyor. Hop ! Bilgisayar kapandı sonra açtım 15 dakika kadar windows başlatılıyor yazısını bekledim. sonra açıldı ama şimdi sağ tıklayıp Catalyst Control Center giremiyorum yani açılmıyor. Sistem bilgilerindende baktım ekran kartım silinmiş. Ekrandaki dosyalar vs. Her şey çok büyük ne yapacağım ? Formatmı atmam lazım ? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
Herkes ekran kartını felan silsin çok eğlenceli oluyor ama bir çözüm bulunnn !
Düzenlendi.. Başlıkta acil yardım gibi kelimeler kullanmayın.
Şimdi size öyküyü anlatayım.
Her şey 5 dakika önce başladı.
Battlefield 3'ü açmaya çalışıyordum ama açılmıyordu her şeyi nededim bir türlü açamadım
ekran kartını güncellemek için ati AMD'yi kurdum Ati baba kendince bir şeyler buldu ben devam devam dedim geçtim en sonunda kurarek mavi ekran geldi yazıcıklar çıktı dedim he oldu güncelliyor. Hop ! Bilgisayar kapandı sonra açtım 15 dakika kadar windows başlatılıyor yazısını bekledim. sonra açıldı ama şimdi sağ tıklayıp Catalyst Control Center giremiyorum yani açılmıyor. Sistem bilgilerindende baktım ekran kartım silinmiş. Ekrandaki dosyalar vs. Her şey çok büyük ne yapacağım ? Formatmı atmam lazım ? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.Herkes ekran kartını felan silsin çok eğlenceli oluyor ama bir çözüm bulunnn !

Düzenlendi.. Başlıkta acil yardım gibi kelimeler kullanmayın.