Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartım silindi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başlıkta belirttiğim gibi ekran kartçığımı silmiş bulunmaktayım.
Şimdi size öyküyü anlatayım.
Her şey 5 dakika önce başladı.
Battlefield 3'ü açmaya çalışıyordum ama açılmıyordu her şeyi nededim bir türlü açamadım Sad ekran kartını güncellemek için ati AMD'yi kurdum Ati baba kendince bir şeyler buldu ben devam devam dedim geçtim en sonunda kurarek mavi ekran geldi yazıcıklar çıktı dedim he oldu güncelliyor. Hop ! Bilgisayar kapandı sonra açtım 15 dakika kadar windows başlatılıyor yazısını bekledim. sonra açıldı ama şimdi sağ tıklayıp Catalyst Control Center giremiyorum yani açılmıyor. Sistem bilgilerindende baktım ekran kartım silinmiş. Ekrandaki dosyalar vs. Her şey çok büyük ne yapacağım ? Formatmı atmam lazım ? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
Herkes ekran kartını felan silsin çok eğlenceli oluyor ama bir çözüm bulunnn ! Ss.gif

Düzenlendi.. Başlıkta acil yardım gibi kelimeler kullanmayın.
Driveri halletmişsin sistemi geri yükleyebilirsin.
(06-26-2012 05:37 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Driveri halletmişsin sistemi geri yükleyebilirsin.

Panpa güncelleme yapmadan önce sistem geri yüklemeye baktım 5 tane nokta vardı. Bu olay oldu ilk girdiğim yer orası oldu bir tane geri yükleme noktası kalmış oda bozukmudur nedir yüklemiyor yani anlayacağın şuan çaresizimmmmmmm Sad
Not: Ağlama similes'i niye koymadınız adminler ? Siz ağlama similes'i varmış gibi düşünün beyler Smile
(06-26-2012 05:43 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(06-26-2012 05:37 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Driveri halletmişsin sistemi geri yükleyebilirsin.

Panpa güncelleme yapmadan önce sistem geri yüklemeye baktım 5 tane nokta vardı. Bu olay oldu ilk girdiğim yer orası oldu bir tane geri yükleme noktası kalmış oda bozukmudur nedir yüklemiyor yani anlayacağın şuan çaresizimmmmmmm Sad
Not: Ağlama similes'i niye koymadınız adminler ? Siz ağlama similes'i varmış gibi düşünün beyler Smile

En basit çözüm koy formatı gitsin Smile
internetten dogru driveri indirip kurarsan sorunun cözülür
(06-26-2012 05:55 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-26-2012 05:43 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]

En basit çözüm koy formatı gitsin Smile

Warrocku yükle
sims 3 ü yükle
pes 2012 yükle
rise of legendsi yükle
2-4 oyun daha var onları yükle
Yetmiyormuş gibi tirilyarlarca güncelleme birekecek onları yap
Eseti yükle firefox sık kullanılanlar gitcek eset için serial key bulda yapta ette
bir sürü tw ts program zımbırtı onları nerden bulucam ya Smile
Benim bu gün lvl atlamam lazımda ya
Ekran kartını yaz buraya Driver Dowloand link atıcam.
Mobility Radeon HD 5400 Series
Ses kartı v.s her şey gitti Sad
(06-26-2012 06:10 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Mobility Radeon HD 5400 Series
Ses kartı v.s her şey gitti Sad

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect/graphics
Taratman yeterli Pc'ni
Bakalım İnşallah olur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler