Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Canlı yardım servisi işi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet beyler sizce bu iş üniversite okurken part time yapmak için nasıldır? Genelde 12.00 - 00.00 arası oluyor. Ben 18.00 - 00.00 vardiyasında çalışmak istiyorum. Hani insanların kafasına bir şey takılıyor, bu nasıl olacak falan diye soruyorlar. Bunlar da onları cevaplıyor. Herhangi bir zorluğu falan var mı?
2 işi aynı anda yapabileceğini düşünüyorsan neden olmasın ? Yanlız öğrencilikte çok zor bir iş şahsen ben hem okuyup hem çalışamam gibi geliyor.
(06-26-2012 02:58 PM)M.K Yazılan: [ -> ]2 işi aynı anda yapabileceğini düşünüyorsan neden olmasın ? Yanlız öğrencilikte çok zor bir iş şahsen ben hem okuyup hem çalışamam gibi geliyor.

ben de onu düşünüyorum yapabilirmiyim diye. bir de mcdonalds gibi yerlerde motorlu kurye olayı da aklımda var. a2 ehliyet alıp böyle bir iş de uyar bana.
(06-26-2012 03:05 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(06-26-2012 02:58 PM)M.K Yazılan: [ -> ]2 işi aynı anda yapabileceğini düşünüyorsan neden olmasın ? Yanlız öğrencilikte çok zor bir iş şahsen ben hem okuyup hem çalışamam gibi geliyor.

ben de onu düşünüyorum yapabilirmiyim diye. bir de mcdonalds gibi yerlerde motorlu kurye olayı da aklımda var. a2 ehliyet alıp böyle bir iş de uyar bana.

ilk defa bu iş için motora binmeyi planlıyosan alışman uzun sürebilir.
Ege o şekil değil Kurye işi Part time olmaz satış elemanı olabilirsin Part-Time olarak oda birkaç yerde sanırsam Dominos var McDonalds var benim bildiklerim bu arada Kocatepe Forum İstanbulda öyle bi iş var kendi işim olmasaydı oraya girerdim Part-Time
Kendine güveniyorsan sinirlerin sağlamsa yap çünkü atıyorum bilgisayarı prize takmayıp bilgisayar bozuldu diye arayanlar ve bu konuda inat edecekler ve telefon şakalarına maruz kalabilirsin. Sorun değil bunlar benim için dersen neden olmasın.
Duygu ve sinirlerine hakim olabiliyorsan ve yardımsever huyun var ise başla derim. Eğer bunlardan birisi eksik ise sakın girişme.
Sana şöyle diyim, sabır sahibi değilsen, sinirlerine hakim olamıyorsan hiç bulaşma, başına bela alırsın.
(06-26-2012 03:19 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Sana şöyle diyim, sabır sahibi değilsen, sinirlerine hakim olamıyorsan hiç bulaşma, başına bela alırsın.

Uzaklaşma vaktin gelmiş. Uğurun özenti versiyonu gelmiş buraya.
Teşekkürler arkadaşlar, yapı olarak çabuk sinirlenmem ve hiçbir şeyin etkisi altında kalmam. Birisiyle tartıştıktan bir kaç dakika sonra olayı unuturum. Yani biraz vurdumduymaz bir tipim. Motor işi zaten olmuyormuş. Satış elemanlığında en son Sbarro adlı pizzacıda bir kadının kendisinin altında çalışan birkaç adama bağırırken gördüm. Hadi bir içime atarım, iki içime atarım sonra biraz daha üstüme gelirse ben de onun üstüne giderim. Sanırım canlı yardım servisi işi kafama yattı. Biraz daha düşüneyim ne tarz sitelerde bu işi yapabileceğimi.
Referans Adresler