Ya arkadaşlar Nexona geçişler bitti mi ? Dün en son biri hala geçiş yaptığını söyledi gerçektende yapmış ben uzun zamandır girmiyordum.Şimdi Nexona girişler hala var mı ?Yani süre devam ediyor mu ?O kadar para harcamıştım carıma böyle dandik bir sebepten dolayı elimin kolumun bağlanması saçma Nexonun bunları düşünmesi gerek yoksa üye kaybeder .
Halen warrock sitesine girerken Gamerfirst kısmı açık yani geçişler devam ediyor hem kapansaydı duyuru yapılırdı.
Ben bitti diye biliyorum. WarInc in reklamı geliyor ve kapanmıyor.
(06-26-2012 01:47 PM)Utku Toktamış Yazılan: [ -> ]Ben bitti diye biliyorum. WarInc in reklamı geliyor ve kapanmıyor.
sözlesmeye gerek yok direk nexonun sitesinden gecirebiliyorsun diye biliyorum
Geçiş için G1'deki anlaşmayı soruyorsanız o geçiş günü kapandı eğer onayladıysanız onu Nexon'a geçirebilirsiniz hesabı.
Bak birader anlamadıysan tekrar söylüyorum banlı hesabın Nexon'a geçersen açılmaz yok öyle birşey.
(06-26-2012 01:49 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Bak birader anlamadıysan tekrar söylüyorum balnı hesabın Nexon'a geçersen açılmaz yok öyle birşey.
Ama inan bak sebepsiz ban yedim peki gerekli ticketi atsam nexon ilgilenir mi ?
(06-26-2012 01:52 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (06-26-2012 01:49 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Bak birader anlamadıysan tekrar söylüyorum banlı hesabın Nexon'a geçersen açılmaz yok öyle birşey.
Ama inan bak sebepsiz ban yedim peki gerekli ticketi atsam nexon ilgilenir mi ?
Can konu açtı ticket desteği başladı diye ve diyorki bir sonraki güncellemeye kadar ban açılmasıyla ilgili ticketlara bakılmayacak
ban yiyen herkeste sebepsiz ban yer zaten, hiç hackten ya da opkten banlananı görmedim. blckmurder adlı hesabı sanki 48 leveldan 49 levela bir günde atladığını hatırlıyorum.