03-02-2010, 07:18 PM
Sayfalar: 1 2
03-02-2010, 07:50 PM
Hakkaten ya nalet olsun burayadamı geldiler 

03-02-2010, 08:33 PM
Ya kafanızmı güzel. Bir sakınca olsa K2 bu klanlara açarken onay vermezdi. Ne o daha önce açılan kürdistan clanında, nede bu clanda sakınca yok. Bir sürü clan var adında gerilla olan, Riot olan, ve benzeri...
03-02-2010, 08:50 PM
bence bu normal deil anormal burayada girdiler başkalarının kafasını çelmek için bence 

03-02-2010, 09:21 PM
Kürdistan diye 3-4 tane klan var.K2 uyuyomu
03-02-2010, 11:04 PM
(03-02-2010 09:21 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Kürdistan diye 3-4 tane klan var.K2 uyuyomu
TOS' a ayrkırı değil. Olabilir. K2 uyumuyor, her clan onaylanıyor.
03-03-2010, 01:36 AM
(03-02-2010 08:33 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ya kafanızmı güzel. Bir sakınca olsa K2 bu klanlara açarken onay vermezdi. Ne o daha önce açılan kürdistan clanında, nede bu clanda sakınca yok. Bir sürü clan var adında gerilla olan, Riot olan, ve benzeri...
Asıl Sn şaka mı yapıyorsun kendi ağzınla diyorsun gerilla vb adlar var diye
terorist : Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.
Türkiye tek tepki gösteren olmaması gerek bu terorist genelleme olarak clan ismi açılmış el kaide vb. gibi bi adlandırma yapılmamış
Bi daha söylemek gerikiyorsa Kaldı ki gerilla , kürdistan gibi clan isimleri açılıyor diyorusun
kürdistan hayali bi ülke değil midir.
gerilla teroristlerin bi kolu değil midir
Bi ara forumda resim paylaşılmıştı kürdish diye dil di tam bilmiyorum yazılışını Ee ona ne kadar tepki göstermiştiniz burada teroristlerin propagandası yapılıyor. Ben tek bu clan için değil sizin söylediklerinize bakalarak görüyorum neden tepkimizi koymuyoruz bu clanların kapatılmasını söyleyince nden kafam güzel oluyor lütfen açıklar msın
Ayrıca oyunda terorist tam nick ini hatırlamıyorum karakteri mi ( charım ı ) ilk açtığım zaman iyi hatırlıyom Urban Montana da bu yüzden bi oyuncu ile 30 dk yakın öfkemi uygunsuz da olsa çok kesin ve net şekilde belirttim.
Not : Siyasi midir bilemem fekat WaRRocK ilgili olduğundan tartışıyorum Siyasetle işim olmaz zaten
Sayfalar: 1 2