Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İngilizce
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler nexoun warroğunu indirdim ingilizce cıktı.Yabancı warrock'mus
Ne olacak biri şu türkçe oyunun linkini atsa?Malum akk yavas indirdiği icin benim indirdiğim yabancı warroğun üstüne türkçe yapabiliyormuyuz?
Sitenin tepesinde koskoca İNDİR/KUR diye yazsa da hadi yine verelim linki.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Nexon-Wa...0ND%C4%B0R
Zaten hepimiz yabancı WarRock oynuyoruz Smile Launcher penceresine baktığın zaman sol altta pencere var. Oraya bastığında Almanca, İngilizce ve Türkçe vardır. Oradan Türkçe dilini seçip oyuna gireceksin.
Not: Launcher nerede dersen, oyun klasörünün içindedir.
Dostum bende zaten bunu indirmiştim?Dillere baktığım zaman ispanyolca fransızca gibi diller var türkçe yok?
Dostum acil yardım.Baktım klasöre orda yok.Benim indirdiğim oyun şöyle geçiyor.War Ic Battlezone
game start ın geldiği pencerenin sol alt kısmında dil seçeneği var ordan TR seçiceksin
(06-26-2012 12:44 AM)NickSiZ1 Yazılan: [ -> ]Dostum bende zaten bunu indirmiştim?Dillere baktığım zaman ispanyolca fransızca gibi diller var türkçe yok?
Dostum acil yardım.Baktım klasöre orda yok.Benim indirdiğim oyun şöyle geçiyor.War Ic Battlezone

War Inc Battlezone mi?
WarRock indirdiğine emin misin?
tahminim bu oyuna gamersfirstten indirdin ve warrock sanıp warrock ınc battle zoneyi indirdin Ss.gif
(06-26-2012 12:44 AM)NickSiZ1 Yazılan: [ -> ]Dostum bende zaten bunu indirmiştim?Dillere baktığım zaman ispanyolca fransızca gibi diller var türkçe yok?

War Inc Battlezone, G1'in yeni oyunu. Nexon'ın Warrock'ı değil.
Niye Warrock değilmi şimdi bu?Bende gamestart yok gamefirst liveden giriyorum play game var altında server status online yazıyor.Birde Warrock gibi değil açılış ekranı.
Ama nexoun sitesine girip indirmiştim ordaki torrenten
Bana doğru düzgün link atın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler