Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tüm oyunculara bilgilendirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şifre değiştir güzel diyorsunuzda doğum tarihimi atmışım galiba hesabı taşırken şimdi ne şifre değiştirebiliyorum nede başka bişey yapabiliyorum hesap üzerinde. Türkçe ticket ne zaman gelecek ?
(06-25-2012 11:03 PM)laz61 Yazılan: [ -> ]Şifre değiştir güzel diyorsunuzda doğum tarihimi atmışım galiba hesabı taşırken şimdi ne şifre değiştirebiliyorum nede başka bişey yapabiliyorum hesap üzerinde. Türkçe ticket ne zaman gelecek ?

Gamerfirstte iken bende sallamıştım Doğum tarihini hesap taşırken yeniden yaptık hepsini o zamanda sallamış olamazsın .
siteye kayıt olduğum zaman girdiğim bilgileri mailime yedeklemiştim fakat şifre değişimi için girdiğimde doğum tarihimi kabul etmiyor. Bende pek anlamadım nedur ne değildur. Niye böyle oldu...
(06-25-2012 09:48 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Değiştirdim, çok büyük hayallerim var Smile Büyük bakımdaki çekilişte Premium kazanmak bir de 100Bin NX bana çıksa yeter Big GrinBig GrinBig Grin

Sende çok az şey istiyosun yahu Big Grin

Ben eski Combat Arms hesabımla oynuyorum ve ona üye olurken sallamışım herşeyi o yüzden yapamayacağım Sad
deiştirdim şimdi ne olacak
Ne zaman kazananlar açıklanacak.?
ne hediyesi gelecek acaba ??
dopum tarihimi unuttum can abi de göndermiyo msn adresime göndersen hergün değiştiririm vallahi Big Grin
bende bilgileri unutmuşum SadSadSadSadSadSad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler