Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lpanicatacl Atarlandı Ve Laflara Bakın (Genel konuya yazmalıydım ama bnu hrks grmelı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: di-YI1L.jpg]

Cocoo62 (Mehmet Abi)den tel İstedi Verildi Yanlış numara nasıl sıktın dedı.
lutfen forumdan ban istiyoruz. Ssyi Koymamı Istediler. Forumunuzuda basınıza calın dediler. o ananda ole dior lafına az daha kufur koycaktım bogac abı uyardı . Teşekkür ederim bogac abee Smile victory.gif
Kardeş sus
adama tlfn da verdik ama armadı ;Ss.gif ergenlik sorunları yaşıyor sanırım Ss.gif[size=xx-large]DOST
adama yazık pnpaa Sad
Arkadaşlar kişisel kavgalarınızı foruma yansıtmadan hallediniz anlamıyorum neden Sorunlarınızı buraya yansıtıyorsunuz burasını Savcılık felan sandınız herhalde ?
Savcılık Felan Zannetmedık. Sadece Arkadaşımızın Terbıyesızlıgını Belırtıp Foruma Layık Olmadıgı ıcın Banlanmasını Talep Ettık Ve Oldu. Teşekkür Ederiz.
(06-25-2012 08:13 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Savcılık Felan Zannetmedık. Sadece Arkadaşımızın Terbıyesızlıgını Belırtıp Foruma Layık Olmadıgı ıcın Banlanmasını Talep Ettık Ve Oldu. Teşekkür Ederiz.

multiden gitti.
Beyler nasıl konu açıcam bilmiorum cok büyük sıkıntım var lütfen nasıl konu açıcagımı söyleyin .
(06-25-2012 08:13 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Savcılık Felan Zannetmedık. Sadece Arkadaşımızın Terbıyesızlıgını Belırtıp Foruma Layık Olmadıgı ıcın Banlanmasını Talep Ettık Ve Oldu. Teşekkür Ederiz.

Kastettiğin kişi Uğur Gür ise, küfürden dolayı banlanmıştır.

Büyüklü küçüklü yazmayı ilkokulda mı öğrettiler?
Sizin Bana Karşı Takıntınız Ne ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler