Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: armstronqx Banned Sebebi Nedir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(06-25-2012 03:23 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ]O Konuda Nickim yok.
Kapatılan Hesabın neden kapatıldığını öğrenmek en doğal hakkım. ben o çhara bi ton para yatırmıştım ve devam eden 200 günlük gold pre var

Nexon sozlesmesini kabul ederken ogrenemeyecegini de kabul etmis oluyorsun. Bence de sacma ama bir hak iddia edemezsin su an.
Hakikatende Çok Saçma. Yinede İyi Niyetini Kullanarak Bir Açıklama Yapmasını Bekliyorum Can Abiden.
Adam Diyor Hak İddia Edemezsin Diyor.Sen Can Abi Açıklama Yapar Diyorsun.Çok Saçma
(06-25-2012 03:29 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Adam Diyor Hak İddia Edemezsin Diyor.Sen Can Abi Açıklama Yapar Diyorsun.Çok Saçma

Dostum İşin Gücün Yokmu ? Neden Maydanozluk Görevini Üstelenıyorsun ki .
Bende Diyorum ki İnsiyatif Kullanarak Açıklama Yapabilir Belki. Hack Ss leri Konusunda Benımle Alakalı Bir SS de yok. Merak Ettim. Sende Cevap Yazmazsan Sevinirim.
Atar Yapma Çocuk
Mahkemeye verme hakkında yok. Öğrenemezsinde.
(06-25-2012 03:31 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Atar Yapma Çocuk

Hadi Uza İdiot. İkide bir Atar Yapma Yazıp Duruyorsun Bu Kadarda Embesillik Olmazki Canım.
Bak Kardeşim Buna Maydanozluk Denmez.Senin Yaptığın Saçma.Elbet Nedeni Vardır
polemik cıkarmaya geek yok can geldiginde cevabını verir isten nedenini söyle ister söylemez böylece konu kapanır
ya sanki can abi bu dedi diye charını açacak biraz zor açar
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler