Nerde la bizim pastalar hani Alamanyalardan yolluyodun ?

Borcunu ödemezsen Volkan a söylerim bak yemine evinden aldırırım

Çifte ajan bozuntusu

(06-25-2012 01:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Selam ben Volkan.
Ben yatıyom panpa sen aldır bunu evinden depoya getir sabah keseriz biletini o.O
(06-25-2012 01:27 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (06-25-2012 01:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Selam ben Volkan.
Ben yatıyom panpa sen aldır bunu evinden depoya getir sabah keseriz biletini o.O
Elektro şok yapalım o zaman. /
Ghost terk.
konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana

Adresi özelden yolla bu arada
(06-25-2012 01:27 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (06-25-2012 01:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Selam ben Volkan.
Yat ! Yat ! Yat !
Bırak o klavyeyi yere evlat !
Rıza baba sabah fişi kesecekler ne yapalım ?
İp adresleri yazıyor evlerini basıyoruz 3:36 gibi.
(06-25-2012 01:30 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana
Niye beni evimden mi aldırcan ? Volkan sattın mı la beni ? O pastalar sade bana değil bütün foruma gitcek sayılmaz la bu bitek bana sus payı verip kurtulamazsın
(06-25-2012 01:29 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Elektro şok yapalım o zaman. / Ghost terk.
Sen beni satmışın adam adresimi istiyo o.O sendemi Volkanüs

(06-25-2012 01:31 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (06-25-2012 01:30 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana
Niye beni evimden mi aldırcan ? Volkan sattın mı la beni ? O pastalar sade bana değil bütün foruma gitcek sayılmaz la bu bitek bana sus payı verip kurtulamazsın 
Siz adresleri atın, ben evinizden aldırıyorum sizi hemen. xdddd