Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metin Kandemir Bu Foruma Borçludur !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nerde la bizim pastalar hani Alamanyalardan yolluyodun ? AngryAngry
Borcunu ödemezsen Volkan a söylerim bak yemine evinden aldırırım Angry
Çifte ajan bozuntusu Angry
Woww kızdın sen
Selam ben Volkan.
(06-25-2012 01:25 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Selam ben Volkan.

Ben yatıyom panpa sen aldır bunu evinden depoya getir sabah keseriz biletini o.O
(06-25-2012 01:27 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Ben yatıyom panpa sen aldır bunu evinden depoya getir sabah keseriz biletini o.O

Elektro şok yapalım o zaman. / Ghost terk.
konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana Tongue Adresi özelden yolla bu arada
(06-25-2012 01:27 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

[Resim: arka_sokaklar_jpg_11.jpg]

Yat ! Yat ! Yat !
Bırak o klavyeyi yere evlat !

Rıza baba sabah fişi kesecekler ne yapalım ?
İp adresleri yazıyor evlerini basıyoruz 3:36 gibi.
(06-25-2012 01:30 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana Tongue Adresi özelden yolla bu arada

Niye beni evimden mi aldırcan ? Volkan sattın mı la beni ? O pastalar sade bana değil bütün foruma gitcek sayılmaz la bu bitek bana sus payı verip kurtulamazsın Angry

(06-25-2012 01:29 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Elektro şok yapalım o zaman. / Ghost terk.

Sen beni satmışın adam adresimi istiyo o.O sendemi Volkanüs Sad
(06-25-2012 01:31 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-25-2012 01:30 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]konserden daha yeni geldim ayaklarım ağrıyor yarın sabahın köründe işe gidecem acı lan bana Tongue Adresi özelden yolla bu arada

Niye beni evimden mi aldırcan ? Volkan sattın mı la beni ? O pastalar sade bana değil bütün foruma gitcek sayılmaz la bu bitek bana sus payı verip kurtulamazsın Angry

Siz adresleri atın, ben evinizden aldırıyorum sizi hemen. xdddd
iyi guldum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler