Beyler Wareze girdiği için link veremeyeceğim. Multiplayer crack arıyordum, buldum, ama altında bir not gördüm:
Notes:
This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play online.
Anladığım kadarıyla legal yollardan oyunu edinen hayranlarının trojanlı bilmemneyi indirmemeleri için yapılmış yani ben oyunu illegal indirsem çalışmaz mı bu crack?
Açıkçası BF3 gibi bir oyunda crack'in işe yaracağını sanmıyorum.Ayrıca forumda bu tarz konularda yardım almakta yasaktır.
(06-24-2012 11:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Açıkçası BF3 gibi bir oyunda crack'in işe yaracağını sanmıyorum.Ayrıca forumda bu tarz konularda yardım almakta yasaktır.
Kural 7-) İllegal paylaşımlar, Cd-key, Crack, Hacking, Warez veya lisanssız program
downloadları ile ilgili hiç bir konu açamazsınız ve link veremezsiniz.
(06-24-2012 11:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Açıkçası BF3 gibi bir oyunda crack'in işe yaracağını sanmıyorum.Ayrıca forumda bu tarz konularda yardım almakta yasaktır.
Bad Company 2 kırıldı ama

Sıra BF3'ede gelcektir

(06-24-2012 11:37 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ] (06-24-2012 11:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Açıkçası BF3 gibi bir oyunda crack'in işe yaracağını sanmıyorum.Ayrıca forumda bu tarz konularda yardım almakta yasaktır.
Bad Company 2 kırıldı ama
Sıra BF3'ede gelcektir 
Demek öyle

aslı astarı yok o zaman. Link yollar mısın Özelden?
Kilitlenebilir.
Emulator NEXUS BC2 MP yi kırdı. bizde oynuyoz DD server açtık. Star Wars The Old Republic i dahi kırdılar.. Şimdi ise Hedefleri BF3 imiş..

Konu kilit
Yok daha olmuyor
Crack vs illegal paylaşım yapmak site ismi vermek yasak arkadaşlar bu tür konuları öm'den konuşabilirsiniz.
Artık online crack'larda çıkmaya başladı. 1 hafta önce diablo 3 online crack geldi. Yakın bütün oyunları online oynayacağız ve 150 tl cebimizden çıkmayacak. Oleyy

Bf3 Çıkartamazlar. Çıkartsalar bile EA napar ne eder onu yok eder. Çünkü Adamalr Bf3 ü 1,5 sene 2 sene uzatmak için Premium Olayını Getiriyorlar.. Göz Yummaz MW3 Gibi.
BKZ: Teknomw3, Altermw3, İntermw3 yani

(06-25-2012 01:11 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Bf3 Çıkartamazlar. Çıkartsalar bile EA napar ne eder onu yok eder. Çünkü Adamalr Bf3 ü 1,5 sene 2 sene uzatmak için Premium Olayını Getiriyorlar.. Göz Yummaz MW3 Gibi.
BKZ: Teknomw3, Altermw3, İntermw3 yani 
Çıkar, çıkar merak etme skidrowla anlaşsa black box çıkarır onla anlaşsa öbürü çıkarır. Zaten bf3 skidrowlamı ne anlaşmış crack yapma diye oda yapmamış ( Para karşılığı ) skidrowmu tam bilmiyorum ama.