Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GTA Sa-Mp Hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz tatile gidiyorum demiştim şimdi geri döndüm Smile Öncelikle hepinize merhaba 1 haftadan sonra.Geldiğim gün bilgisayarıma format attım.GTA San Andreası düzgün bir biçimde kurdum.Hatta girip oynadım biraz herşeyi doğru.Sonra Sa-Mp (San Andreas Multiplayer [Online]) kurdum.Ama kurup servere giriyim derken,ilk tam ekran açıldığında 2 kere bembeyaz bir ekran geldi sonra normal tek kişilik GTA'ya girer gibi ROCKSTAR amblemi geldi ve normal GTA menüsü yani Start Game - Options - Quit geldi.

Kısacası Sa-Mp'den servere girince 2 kere beyaz ekran ardından normal GTA Sa açılıyor.Lütfen yardım edin arkadaşlar...

Teşekkürler,Saygılar beyfendi
Biraz baktım, farklı bir crack yapınca düzeliyormuş. Ayrıca google'a yazarsan çoğu kişi de olmuş sorun ve çözüm yolları belirtilmiş.
Bu oyunu hala Oynayan Varmıydı :=)
Var çok eğlenceli gerçekten kardeş.Başladınmı bırakamıyorsun Sims gibi silahlısı Smile Gerçek hayat oyunu gibi istediğini orda yap.
Bu arada sorun çözülmedi o crackı bulamıyorum Sad
(06-24-2012 06:58 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Bu oyunu hala Oynayan Varmıydı :=)

GTA 10. versiyon bile çıksa önceki oyunları eskimeyecek bi seri... Şimdi bile Vice City yi zevk için kurup 2 günde bitirenler var ki onlardan birisiyim...
GTA Vice City kurup, zevkle oynayabilirim. Bu oyunlar bizim geçmişimizdir. Smile
Bu oyunuun kaç Versiyonu var Nerdeyse her gün çıkıyor yok kurtlar vadisi yok ivedik Smile
windows 7 mi kullanıyorsun ?
Evet.Windows 7 Ultimate.
(06-24-2012 07:35 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Evet.Windows 7 Ultimate.

Aynı sorun bendede oldu windows 7 de açılmıyor sanırım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler