Ben centoplusun söyledigine katılıyorum adamda sekmeme +Ligthing (fAZLA IŞIK) dinamik ışık ,efekti açık olsa bile adama ateş edince ben adamla karsılasında adam o kadar parlak olamaz lighting var +Norecoil
buda link
http://www.youtube.com/watch?v=WXgbpeSwo...e=youtu.be
Bakıyorumda çok iyi biliyorsun maşallah saydırmışsın tüm hackleri. İsmail'e gelince ekran kartından dolayı adamlar onda parlak gözüküyor isteyene tw verir , kanıtlar hadi şimdi başka kapıya. Boyundan büyük iddaalar atıyorsun yazık o beynine kuş beynine

Nvidia denetim masası renk ayarlarıyla oynayarak bu hale getirebilirsin. Sadece warrock ayarlarından ibaret değil.
Parlama olayı ekran kartından kaynaklı. Prim yapıcam derken kendinizi küçük düşürüyosunuz *** kadar aklınızla.
Abi gel de laf etme şiimdi ya yapmıcam bir daha video flan deli oldum ya Bilmeden konusuyorlar
ya format atmıssan vıdeonun montassın halınde format gecıyoo tw gecıyo the wanted sen savunma alhh allh adam hack nxboomer cozer anca bu ısı
(06-24-2012 06:51 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ya format atmıssan vıdeonun montassın halınde format gecıyoo tw gecıyo the wanted sen savunma alhh allh adam hack nxboomer cozer anca bu ısı
Şu cümlenden tek anladığım kelime format oldu. 7 yaşında mıydın ?
(06-24-2012 06:53 PM)muratcan47 Yazılan: [ -> ]Positiev3x **** çocuğumsun?
Veletler basmış burayı =(