Cook yazik ya

Bende Arabayi biraz deli ve Hizli Kullanirim ama hic kimse beni engelleyemez, yani arabalarin icindekilerle beraber eglenmem, yada iste yaptiklarini yapmam, yola konsantre olurum

(03-02-2010 04:28 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Cook yazik ya 
Bende Arabayi biraz deli ve Hizli Kullanirim ama hic kimse beni engelleyemez, yani arabalarin icindekilerle beraber eglenmem, yada iste yaptiklarini yapmam, yola konsantre olurum 
Bence'de Doğrusu O .. Görüyorsun Video'da Neler Oluyor..
Alıntı:Kural 2-) Buna rağmen "q,w,x" gibi harfleri çok gerekmedikçe kullanmayaya çalışınız.
Saygilarimla sp0ng3b0b
En Kötüsü Kız'ın Gözlerinin Önünde Erkek Arkadaşının Belden Aşşası Gidiyor ya Orası

(03-02-2010 04:28 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Cook yazik ya 
Traktörle dirft yaptın mı^^
(03-02-2010 04:40 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ] (03-02-2010 04:28 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Cook yazik ya 
Traktörle dirft yaptın mı^^
Hayatimda 1 defa Köyde amcamin Traktör sürdüm, o zaman da daha 14 yasindaydim

Yani Traktörle hic yapmadim ama Arabayla genelde hep yaparim (Babam olmazsa=) )
Böyle Yapıyorsunuz Ama
Allah Korusun Bir Gün Sizede Böyle Olursa

Trafik Canavarları.
Bariz bu sorun her ülkede var, trafik ışıklarına dikkat etmeyen sürücüler, dikkatsiz yayalar vs.
Şu yuvarlanan araba iki gence çarptığında içim bi kötü oldu onların yerinde bizlerde olabiliriz.Video için teşekkürler
(03-02-2010 04:33 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]En Kötüsü Kız'ın Gözlerinin Önünde Erkek Arkadaşının Belden Aşşası Gidiyor ya Orası 
evet ya aynen orası ordada çok şansızlık

ya