Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Savaş senoryaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu uçak düşürmesiyle ilgili radyoda duyduklarımı size aktarayım.

Eğer bir uçak bir ülkenin hava sınırlarını ihlal ediyorsa öncelikle;

-Uçağın geri dönmesi için uyarı yapılır.

-Eğer uçak geri dönmüyorsa (acil durum bilmemne uçakları dedi hatırlamıyorum tam) kaldırılırmış.

-Uçak hala geri dönmemekte diretiyor ve silah gösteriyorsa uçağın arkasına geçilip kanatlarına ateş açılırmış.

Ve radyocunun söylediğine göre bunların hiçbiri yapılmadan düşürülmüş.

Tabi bunların ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.Bende dün radyoda duydum.
suriye eski doğu bloku ülkelerinde rusya nın orta doğudaki son kalesi suriye ye savaş açan rusyaya da açmış olur öyle bir şey olsa kesinlikle rusya da savaşa girer
Bu yapılan senaryodur adı üzerinde, ayrıca rakamlar savaşın bir kısmıdır fakat rakamlarla savaş kazanılmaz. Suriye meseleside konu iyice aydınlatılmalıdır? Uçağımızın orada ne işi vardı,pilot hatasımı,komutan hatasımı,Suriyenin kasti müdalesi mi var yani arkadaşlar sakin olun.
Ne olacağı hiç belli olmaz kim bilir ürkiye kazanır kim bilir israil
Hocut şimdi sen inanıyormusunki bir ülke tüm kaynaklarını basına ve dünyaya bildirecek sayısal olarak ? Bi kere bu imkansız onu geçeceksin... Türkiye mühimmat olarak ordakinden çok çok daha fazlasına sahiptir emin olabilirsin... Kaldıki burada kuru kalabalık olma ve teknolojik olma arasındaki farkı unutuyorsun... Ne kadar uçağın olursa olsun teknolojisi ve stratejisi iyi olan alır o savaşı tabiki bide şans var... Artık kurtuluş savaşındaki gibi göğüs göğüse savaş tarihe karıştı... Her şey teknolojiye bakıyor... Ve inan Teknolojik olarak Suriyeyi gömer gömer çıkartırız... Hepsini geçtim NATO diye bi gerçek var... Şuan savaş çıksa bütün dünya çok büyük yara alır...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler