Arkadaşlar, samsung galaxy s2 telefonum var internet paketi alıp, pc'ye bağlıyorum bilgisayarı Turkcell hat kullanıyorum, internet paketlerine bakıyordum bu dikkatimi çekti ama anlayamadım.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kamp...ernet.aspx
Anlayan var mı ? Yada bi bilgisi olan
Not: Görevli arkadaşlardan biri konu başlığını "Sınırsız 1 Gb İnternet" olarak değiştirirse sevinirim
(06-24-2012 11:30 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Not: Görevli arkadaşlardan biri konu başlığını "Sınırsız 1 Gb İnternet" olarak değiştirirse sevinirim
Kendi konu başlığını kendin düzeltebilirsin Mesajı düzenle bölümüne bak
Bu paket olayını bende anlamadım bi 1 GB diyor birde sınırsız.
düzenle - tam düzenleden değiştir

bence bir telefponcuya yada turcell bayısını gıtt
hızın düsmüyor galiba ben öyle anladım
1 GB'tı aştıkdan sonra paket yenilenene kadar 96 Kbps hızında internete girebiliyorsun.
''Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 19,9 TL’dir (KDV, ÖİV dahil). Aylık 1 GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps' ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.''
Heralde o bir 1 Gb'da hızlı internet veriyorlar. 1Gb'ı geçince adil kullanım bedeli gibi düşürüyorlar hızını heralde.
Anladım teşkkürler.Yani 1 aylık sınırsız internet değilmi
(06-24-2012 01:29 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Anladım teşkkürler.Yani 1 aylık sınırsız internet değilmi
Bende sınırsız 10 mb paketi vardı. Felaket. Aşınca 5kbs e düşüyor
1 gb hızın oluyor mesela vodafoneda da aylık cepnet 250 mb var o 250 mb hızı oluyor kotası değil zaten sınırsız yazıyor