06-24-2012, 02:16 AM
06-24-2012, 02:28 AM
Plazmakafa kardeşim ben fatih ( blckmurder ) hiç boşuna uğraşma bu sitede millet birbirini koruyor istersen oyunun en temizi ol senide lekelerler ama ben seni tanıyorum oyunun en eskilerindensiniz benim gibi hack felan yapsaydınız yıllar önce yapardınız benim carımda çalınıp OPK atıldı geri aldım carı bu seferde item hackten ban yedi ama Allah belamı versin ki hack felan yoktu kimsede ilgilenmedi onun için hiç ağzını yorma tanıyan tanıyor sizi gerisini salla
06-24-2012, 08:40 AM
Alıntı:Bide evet exp kasmayı biliyomusun dedim onla vs atıcaktıp eventte vardı oda bilmiyorum anlat dedi deedim hazır ws atarken sende m14 flash at dedim ben basımsende benım m14 flash bas dedim ona exp kasmak dedim inanmıyorsanız charımın exp artış kill death kontrol edin kesin bu çocuk kahlı oynarken odadan attığım biridir
Oğlum sen ne yalancı birisin . SS ' Ler elimde hayla konuşuyor . Demişsin orda m14 atcam üstüne bascan exp kascaz diye .
Alıntı:Sizin saflığınız adam istemiş siz yapmışsınız sonrada banlanmasını arz ediyorum diyorsun.
Ben istemedim , çar adamın çarı , bana gir ex kasalım dedi . Ban yiyosa diğeride yesin .