Beyler forum donanım haberde HızAşırtmayı falan araştırdım, anladığım kadarıyla bazı parçaların normalin üstünde çalıştırılmasıymış hız aşırtma. Bunun İllegallikle alakasını anlayamadım şimdi ben bilgisayarımı hızlandırırsam banlanır mıyım mesela?
Buna ovc Diyorlar. Ve evet banlanırsın.
(06-23-2012 02:42 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Buna ovc Diyorlar. Ve evet banlanırsın.
Biliyorum da ne alaka? yani şimdi benim bilgisayarım benim kararım diyesim geldi

İşte saçmalık bu overclock kişisel bir konu soğutma sistemin yeterliyse bu işlemi yapıp sisteminin kaldırmadığı oyunları oynayabilirsin kaldıki bazı kasalarda bu özellik sistemin kendisinde var bir düğmeyle sistemine overclock yapmış gibi bir durum oluyor Gelelim ban konusuna erken doğma vs gibi sorunlar oluyor diye biliyorum bu nedenle overclock illegal olarak ilan edildi bakalım nexon bu konuda ne yapacak
Overclock yaparsan banlamassın aşırıya kaçarsan banlanırsın örneğin Medicalist onun gibi yaparsan Can sana çakar banı kalırsın öyle normal ayarda yapsan bios tan çok fark edeceğini sanmıyorum.
(06-23-2012 02:44 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ] (06-23-2012 02:42 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Buna ovc Diyorlar. Ve evet banlanırsın.
Biliyorum da ne alaka? yani şimdi benim bilgisayarım benim kararım diyesim geldi 
Hack kullanmakta senin bilgisayarında ama ban yiyorsun. Normal olarak oynayacakmışsın. Nexon reizzz öyle diyor.
Ben böyle saçmalık görmedim. Her neyse konu kilitlenebilir.
Saçma değil sen diğer oyunculardan daha hızlı hareket ettiğin için illegal oluyor. Şartlar eşitlikten çıkıyor sen ondan daha avantajlı hale geliyorsun hack den ne farkı var yani ? Umarım anlatabilmişimdir neden illegal olduğunu. (Warrockda)
Biostan yapılan overclock warrock'ta çok etki etmiyor.Koşma hızı mermi hızı değişmiyor.Fakat programla yapılan overclock warrock'ta hackten farksız.
Overclock yapınca hızlı kosma , takla ve bomba cozme oluyor yani illegal oyunda.Aslında tamamen Warrockun oyun motorunun dandikliginden Wolfteamde bile boyle bir olay yok.