Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battleship ve The Avengers Torrent linkleri [Zamunda]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sonunda düştü. Düştü fakat adkyi aştığımız için indiremiyoruz Big Grin İsteyen varsa pm atsın vereyim.

İçindekiler:

The.Avengers.2012.CROPPED.R6.WEBscr.Xvid.AC3-TODE.avi >> 1.34 GB
nfo.txt >>>> 2.43 kB

BattleShip.2012.TS.XViD.AC3-ADTRG.avi >>> 1.53 GB
Sample.avi >>>> 8.79 MB
BattleShip.2012.TS.XViD.AC3-ADTRG.nfo >>>>> 2.40 kB

TaTy

Yetişin koşun adminler modlar korsan paylaşım yapıyor.
Kanka linkleri atsana
Link yasak.Bu arada bunlar cam yani boşuna indirip gözlerinizi bozmayın sinemadan soğumayın.
(06-23-2012 01:43 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Yetişin koşun adminler modlar korsan paylaşım yapıyor.
Kanka linkleri atsana

Sen nasıl bir üyesin özel mesaj linkin yok Big Grin
(06-23-2012 01:44 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Link yasak.Bu arada bunlar cam yani boşuna indirip gözlerinizi bozmayın sinemadan soğumayın.

İyide ben özelden veriyorum sorun olur mu ki öncedende öyle yapıyordum Smile
Bende zamunda kullanıyorum havan kimeee ?
Ayrıca diablo 3'ün cracki gelmiş 16 Gb İndiremiyorum Smile
Bunlar Ne?
Bilal'in dedigi gibi DVDSCR ve WEBSCR gibi şeyleri indirme.

CHD, Callioped Montediaz, Prodji, D-ZONE, FLAWLESS, AMiABLE, Felony gibi ünlü rip grupları 720P ve 1080P filmlerde bu işin üstadlarıdır.

Gelelim DVDRip'e, WAF, OpeD, DIAMOND, aXXo gibi rip grupları bu işin üstadlarıdır.

Bilmediğin rip grubunun sunumunu indirirsen kötü olur, izleyeceğin filmden zevk alamazsın.
Yahu cam zaten, ne gerek var. Ben cam olarak nereden baksan 15 gün önce izledim bu filmleri. Big Grin Biraz daha bekleyin, normali çıkar elbet.
(06-23-2012 04:50 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Yahu cam zaten, ne gerek var. Ben cam olarak nereden baksan 15 gün önce izledim bu filmleri. Big Grin Biraz daha bekleyin, normali çıkar elbet.

Cam değil beyler yeni çıktı bu fırından sıcak sıcak Smile

Uğur dediğinden birşey anlamadım Sad harbi.
Referans Adresler