Oyuna araverdim nexon gectigini duydum basladım gecen adamın tekı geldi banlacksın dedi dedim tw felan veriyım istemedi adam kd düstü yediremedi modmusmus neymis yalandan yere banlatıyor emek verdik chara afedersiniz boktan yere ban yicez sonra diyosunuz warrogun icine yaptılar siz bole hale getiriyosunuz beklicem 27 hazıranı iyi oyunlar
Hiçbir şekilde haksız yere ban yemezsin köpeklik etme hack açmışsındır küfür etmişsindir gelip burada milleti lekelemeye kalkışma.
Hic bise yapmadım hack felan acmadım adam onune gelini banlıyo yok sen banlancak yok sen banlancan opk odalarına girip banlatmıyo kımseyi tabi sucsuz olan herkes banlanıyo bide onu savunma bana
gecen konuda ''bug yaptık ban yicez'' yazmıstın bug yapmıssan yersin tabii bug ban sebebi
Ben sana dedim bug yapma diye bir de inatla yok ban atamazsın yok şöyle böyle azıcık söz dinleyin.
Sen adminemi atar yaptın

Vay mal
Dünde YingYang222 opk açıyor.Utanmadan görünmezlikte var dedi.Ss ni yolladım ban yiyeceksin dedim.Adminde kim oluyormuş onun ban yetkisi yok diyor.Kim dediyse artık nerden duyduysa adminin yetkisi yok diye saçmalıyor ve bunu en az 4 kişiden duydum.