Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Pratik Bilgiler-Takım Seçme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock Pratikleri

WARROCK'ta lobi'de hangi takıma geçmek istiyorsun? Bu sorunun yanıtı çok kolay;

Sadece War rock'ta gireceğiniz odadaki kişi miktarına bakın.Eğer kişi sayısı 6 ise siz derbaran takımına geçersiniz.

Nedeni ise oyun otomatikman boş olan takımı doldurmaya çalışır eğer 2 takımda eşit ise otomatik olarak derbaran takımına aktarılırsınız.

Örnek;Eğer odadaki kişi miktarı 5 ise odada 3 derbaran 2 nıu askeri var demektir oyun otomatikman sizi nıu takımına yönlendirmektedir.

MARİEN: Genelde marien mapında oyuncular niu olmak ister.Sadece ve sadece odadakikişi miktarına bakın.

Eğer 16 kişilik bir odada 9 kişi varsa Nıu

16 kişilik bir odada 8 kişi varsa Derbaran

16 kişilik bir odada 14 kişi var ise Derbaran takımına geçersiniz.

CADORO:Bu maptede biraz derbaran takımı ön plana çıkar sizde hissetmişsinizdir.Derbaran'ın alanı kısıtlı ama

kullanıcağı yer çok avantajlıdır.

Velruf:Niu daha avantajlıdır çünkü derbaranın kaçış yollarını hızla kapatabilirsiniz.

Khali:Khali'de derbaran ordusu çok avantajlıdır. Helede nıu takımına rush yapıyorsa.

Oda takım seçim istisnağları;Mesela odadaki kurucu nıu takımında ve yanında bir arkadaşı daha var.Derbaran takımdada bir kullanıcı var.Eğer oyunu başlatıp siz odaya girerseniz sizde derbaran olursunuz.

Örnek;Odada oyun başlamadı ve derbaran takımında 5 nıu takımında ise 6 oyuncu var.Oyunun azizliğine uğrayıp derbarana geçebilirsiniz.

Sanırım bu kadar yeterli yeniden birlikte yeni paylaşımlarla hoşça kalın.
Bana farketmiyor olduğum takım iyi kötü oynuyorum
Khalide Nıu olmaya ve base yapmaya bayılıyorum ^^
aynnBig Grin
Teşekkürler Bunları biliyordum ben 1 kaç oyunda nıu geçmek için cıkıp adamın girmesini beklediğimi hatırlıyorum Big Grin
Ben Takıma Bakmam Girer Ve Çıkarım Big Grin
Derbaran & N.I.U olayı ne kadar saçma bre?

Oda da 6 kişi olduğunu var sayalım, bunlardan 4'ü Derbaran, 2'si N.I.U ise. Nası olucakta, 6 kişinin olduğu bi' odada derbaran'a düşüceksin? Adam düşmüş veya çıkmış olamaz mı? Bende seni ciddiye alıp yorum yapıyorum ya neyse. dsgksdghk

TaTy

Alıntı:Örnek;Odada oyun başlamadı ve derbaran takımında 5 niu takımında ise 6 oyuncu var.Oyunun azizliğine uğrayıp derbarana geçebilirsiniz.

Warrock'da otomatik eşitleme sistemi mi geldi ? yoksa benim mi haberim yok

yıh yıh yıh Big Grin
Referans Adresler