Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabıma Başkası Giriyor(NXBoomer Bakabılırmı?)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Bir Ara Kursat28 Denen Adam Levelım Kucuk Dıye Ortaklıgımı bıraktı. O Gunden Berı kımse gırmıyordu.Tek Ben Giriyordum.
Ama Bu Aralar Girmeye Başladı.
Can Abi (NXBoomer) ben bu hesapla gamersfirstten uye olurken ısım soyısım sormamıstı. Bana Bir Yardımcı Olurmusun Yada Bılgılerımı O.M Den atarmısın.
Çunku Baskasının Gırmesınden Sıkıldım. Oyundayken Bırkere Yakaladım konussana dedım konusmadı. Mapı Bıtırdı oyundan Cıktı.
Kursat Eger Sensen Hesapta İtem Var Diye Giriyorsan Soyle Bileyim. Level Kucuk Dıye Ortaklıgı Bırakmasını bılıyorsun. İtem var diyede oynama ozaman.

Saygılarımla beyfendi

Eğer Kürşatsa Tahminim Doğruysa Big Grin yandan.gifyandan.gifyandan.gif
Arkadaş sana bir tavsiye bu devirde kimseyle ortaklıg yapmıyacaksın B).gif
Başta hata yapmışşın dostum. Sen bırak bence charı yeni bi char aç oyna daha iyi
Hiç Ugrasamam Can Abi Yardım Eder Bence.
plzmakafa ortak yapmış hesaba hack açmışlar. Adama çok acıdım. Senide o duruma düşürmesinler.
Şu an hesap bilgilerinde değişiklik yapma yetkimiz yok. Bu yetki verildiğinde destek olacağım. Ancak; nexon ortaklık, hesap satış, alım, ve takas işlemlerine kesinlikle karşı çıkıyor. Hesabınız sizin güvenceniz altında olmalıdır.
(06-22-2012 06:36 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Şu an hesap bilgilerinde değişiklik yapma yetkimiz yok. Bu yetki verildiğinde destek olacağım. Ancak; nexon ortaklık, hesap satış, alım, ve takas işlemlerine kesinlikle karşı çıkıyor. Hesabınız sizin güvenceniz altında olmalıdır.

Can Abı Ne zaman Bana Yardım edebılırsın senden ıstedıgım degısıklık deıl ısım soyısım bılgısı sadece.
Bence yeni bir char açma emeğine yazık olur tickette türkçe destek verildikten sonra derdini anlat..beyfendi
Valla İngilizce Yolladım tık yok Ss.gif
Kardeş geçmiş olsun adam eğer charın gideceğini anlarsa itemleri siler millet küfür eder hack açar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler