Korku Soylıyeyım .
The Woman İn The Black ( Siyahli Kadin)
Kuzenım Barkın (6.Sınıfa Geçti Forumdakı Nıckı l3arkın39)
Valla Onun Bağırmasından Film Bana Korkunun Otesınde Gerçekte Yaşanıyormus Gıbı Oldu

Abi şu Diktatörle - Living Will aklıma soktunuz fragmanlarını izledim müthiş ama şimdide ikisinin tükçesini bulamıyorum

Rac serisini izlemeni tavsiye ederim. Aksiyon-Gerilim. Çok hoş zombi filimi ama izlemelisin Korkmak için değil -korkuda değil bana göre zaten- Harbi olduğu için izle. Sesler o kadar orjinalki sanki doğal hayatta zombi sesini kayıt edip filme montajlamışlar. (Bu arada doğal hayatta zombi derken ? Uykumu alamadım heralde.) Ayrıca:
zombilerin şafağı ( Gülmekten geberdim o derece )
28 Day Later ( Dehşet gerçekçi )
Resident Evil Series ( Bi izlemediğini görem Team kill ceqem )
INFECTED ( Orta dereceli korku )
Horde ( Filimde öyle anlar varki...)
ZombieLand ( İzlene bilecek düzeyde korku)
Dead Snow ( En baba filim bu Kesin izle !)
paranormal activity serisi ( Bi tane para var adamlar onu almak için çalışıyorlar adı üstünde paranormal

Tabii dalga geçiyorum garip bir filim)
-------------------------------------------------------------
Diary Of The Dead ( Çok önermiyorum korku felan değil zombi seviyorsan izlersin )
Sizin önereceğiniz filmlerin alayına kibrit suyu. Diktatör kadar saçma bi' film yok bu arada.
Serkan sende amma zombiciymissin be

Bide bu Horde iyiymiş tam bnm yapımı yansıtıyor

Aksiyon :
Zamana karşı
Limit yok
Akıl almaz
Hırsızlar şehri
Ölüm yarışı 1-2
İçinde yaşadığım deri
Turist
Bunları izle komediye bakarız arşive bakmam lazım.
Zamana karşıtı biliyorum güzel ama saçma ama yeniden izleyebilirim....Saol bu arada
Fight Club
Limitlesss
The Bourne serisi
Oldboy
Leon
Batman - Dark Knight
Rezervuar Kopekleri
The usual suspects
Memento
The departed
Bazıları tam aksiyon degil ama hepsi IMDB'de ustte olan filmler.
Komedi olarak 3 idiots , Babamın Penguenleri , Yes Man , Aman Tanrım
Aksiyon olarak Taşıyıcı 3 , Hepsini vur , Death Race 1-2
(06-22-2012 06:48 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Serkan sende amma zombiciymissin be
Bide bu Horde iyiymiş tam bnm yapımı yansıtıyor 
Evet Panpa dünyayı zombilerin ele geçirmesini bekliyorum. Ona karşı dolabımı hazırladım
---------------
Ayrıca film değilde dizi olarak The Walking Dead'i izlemeni tavsiye ederim her gölüm 40 dakika 2 sezon geçti şimdi 3. sezonu çekiyorlar ama şuan ki filmlerden tek farkı parça parça izlenmesi.
Not:Buda zombili