Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe'miz Şampiyonlar Liginde !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
UEFA'nın sopası kime girdi? Wink
Vay anasını be. Böyle şeylerde bile tartışma yaratıyorsunuz. Sonuçta her iki takımda Türk, bu kadar andaval olmayalım beyler.
Yabancı takımla böyle rezil takımla aynı uygulamada bulunmaktan isyandalar Sad
(06-22-2012 05:40 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Yabancı takımla böyle rezil takımla aynı uygulamada bulunmaktan isyandalar Sad

şimdi bunu diyosunda 2006da milan -6 puanla lige başlayıpta şampiyonlar ligine gittiğinde neler düşünüyordun aceba Ss.gif
Galatasaray taraftarı olarak, Fenerbahçenin şampiyonlar ligine katılma şansı olduğu için çok sevindim sanırım ön eleme maçı oynayacaklar inşallah elerler ve 2 takımla mücadele ederiz. Diğer yandan uefa avrupa liginde de takımlarımız olacak inşallah bu senenin Türkiyenin senesi olması dileği ile
Konuyu açan arkadaş Yıldırım Demirören sanırım Big Grin
(06-22-2012 06:54 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaş Yıldırım Demirören sanırım Big Grin

Hahaha Big Grin Big Grin
(06-22-2012 06:54 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaş Yıldırım Demirören sanırım Big Grin
çok mu belli oldu Big Grin Çarşı görmesin Big Grin
(06-22-2012 05:58 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(06-22-2012 05:40 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Yabancı takımla böyle rezil takımla aynı uygulamada bulunmaktan isyandalar Sad

şimdi bunu diyosunda 2006da milan -6 puanla lige başlayıpta şampiyonlar ligine gittiğinde neler düşünüyordun aceba Ss.gif
Ben demiyorum kardeşim yabancı takımlar diyor.
(06-22-2012 07:36 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]
(06-22-2012 05:58 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

Ben demiyorum kardeşim yabancı takımlar diyor.

onlara göre senin tuttuğun takımda yabancı takım Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler