Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Monitör hakkında bir soru...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler benim monitörümden kaynaklanan bir sorun var. Ekran yenileme hızı uyumsuzluğu yüzünden bazı oyunlarda (Sniper V2, Max payne 3, War Inc Battle zone) şu hatayla karşılaşıyorum:

War Inc Battle Zone açarken:

1)Monitörü değiştirmeden bu sorunu çözebilir miyim?

2)Çözüm monitörü değiştirmekse, -vatan bilgisayardan monitörlere baktım- hiç bir monitörde çalışma frekans aralığı yazmıyor, bu sorunla tekrar karşılaşmayacağımı nerden bileyim?
Görüntü Özellikleri ---> Ayarlar ---> Gelişmiş ---> Monitör --->Ekran Yenileme Sıklığı'nı azaltıp tekrar deneyin
Masaüstü çözünürlüğünü 1280x720 yapıp girmeyi dene yada 1920x1080 yap Smile
bunları denemiştim. Sad
Tam bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Resfreshlock indir. Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsan onun yenileme hızını artır programdan. Ben Cs 1.6 için 100 Hertz kullanıyorum mesela.
(06-22-2012 09:35 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Tam bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Resfreshlock indir. Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsan onun yenileme hızını artır programdan. Ben Cs 1.6 için 100 Hertz kullanıyorum mesela.

oyunun yenileme hızını azaltmam gerekiyor azaltma var mı?
Ya şöyle söyleyim. Monitor hızım 60 hertz benim. İstersem 20 istersem 100 yapıyorum. Fakat bu oyunun senden istediği şey mi tam emin değilim.
(06-22-2012 11:39 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Ya şöyle söyleyim. Monitor hızım 60 hertz benim. İstersem 20 istersem 100 yapıyorum. Fakat bu oyunun senden istediği şey mi tam emin değilim.

kardeş ben sana şöyle sorayım, programla monitor ayarlarını mı değiştiriyoruz, oyun ayarlarını mı?
Program 1sn'ye iniyor diyorum sadece Big Grin
(06-22-2012 12:25 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Program 1sn'ye iniyor diyorum sadece Big Grin

indirdimde nasıl kullancam ben bunu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler