(06-22-2012 12:01 AM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Bir türkü rock gibi söylenemez, söylenirse böyle berbat bir yorum ortaya çıkar. Şarkının aslı budur;
Volkan Konak'ın yorumuda gayet iyi.
Bari müziği karıştırmayın böyle şeylere.. Yorum kişiden kişiye değişir, beğenir yada beğenmezsin o ayrı.
Ayrıca, cümlenin başına "bana göre" ekle bari de genele vurma.. Niye söylenmesin ? Mantıklı bir neden söyle bana..
(06-21-2012 11:49 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu ne berbat bi yorumdur ya. Dinlemeden kapattım. Nesimiye aittir. Ama nedense her yerde aşık veysel yazıyor. Bana göre en güzel yorumda budur
(06-22-2012 12:01 AM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Bir türkü rock gibi söylenemez, söylenirse böyle berbat bir yorum ortaya çıkar. Şarkının aslı budur;
Volkan Konak'ın yorumuda gayet iyi.
Bari müziği karıştırmayın böyle şeylere.. Yorum kişiden kişiye değişir, beğenir yada beğenmezsin o ayrı.
Ayrıca, cümlenin başına "bana göre" ekle bari de genele vurma.. Niye söylenmesin ? Mantıklı bir neden söyle bana..
Yorumu ben yazdığıma göre zaten ''bana göre''dir ? Söylenmez, söylenirse kötü olur demişim zaten.
Ayrıca sen Neşet Ertaş'ın, Volkan Konak'ın yorumundan aldığın duyguyu, Can Gox'un yorumundan alıyorsan diyeceğim birşey yok, kendi düşüncendir.