Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ufak Bir Skor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tolga'cım bebişim Oğuzun dediği gibi yavaş yavaş başlamışsın öğrenmeye Smile
(06-22-2012 01:42 PM)Selçuk Yazılan: [ -> ]Tolga'cım bebişim Oğuzun dediği gibi yavaş yavaş başlamışsın öğrenmeye Smile

Tolga'nın ismini kullanırken (') işareti koyuyorsun da, benim ismimden sonra neden koymuyorsun Ula..?
(06-22-2012 01:47 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]
(06-22-2012 01:42 PM)Selçuk Yazılan: [ -> ]Tolga'cım bebişim Oğuzun dediği gibi yavaş yavaş başlamışsın öğrenmeye Smile

Tolga'nın ismini kullanırken (') işareti koyuyorsun da, benim ismimden sonra neden koymuyorsun Ula..?

Sana gerek yok hahahahaha Big Grin
(06-22-2012 01:32 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]
(06-22-2012 09:01 AM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Aynısını ben size yaptığımda, sizinkiler de beni kickliyor Tolga Sad Dediğin gibi işi bilmeyen elini sürmemeli.

Bazen öyle bi' şey oluyor ki; gördüğüm halde görmemezlikten geliyorum tatsızlık çıkmasın, hacker demesinler diye KEŞŞŞŞ

Senin kendi dolaştığın adamlar sana hacker diyor. Biz sana birşey demiyoruz ki.

Kendi adamlarının sözüne göre biz seni odaya alıp almama kararı alıyoruz. Hem ne zaman bizim odaya gelip 30 adam vurdunda atıldın. Biz 30 adam vuranı atmayız odadan bi daha ki el kafasına vurmak için saklarız. Ama siz illegal işler çevirdiğiniz için ve bunu sizin adamlarınızın söylediği için bu tür önlemler almak gerekiyor.

Gerçekten benim yanımdaki insanların hakkımda ne düşündüklerini biliyorum da. Senin dediğin şekilde düşünenler zaten benden değildir. Onların yaptıkları yalakalıktan öte gitmez.Yüzüme başka size başka konuşurlar, kişiliksizdirler.

Size de hak veriyorum, diyebilirisiniz yani, oyunun psikolojisi bu.

Zaten biz hep illegal işler çeviriyoruz lakin, kimse bi' kanıt koyamıyor ortaya.

Gel gelelim ki odadan atılma olayına; sizin odalarınıza girdiğimde 30 kill atmama gerek kalmıyor zaten, sizden bi' kaç kişinin kill yapmasını engellemem oyun sonu atılmama sebebiyet veriyor.

Seninle hiç bir açıdan sıkıntım olmadı bugüne kadar, iyi birine benziyorsun. Olgun birine benziyorsun.Diğerleri gibi değilsin, düşünebiliyosun. Demem o ki; bu yazdıklarımda üstüne alınmana gerek yok, alınması gereken alınır, havlar zaten biraz sonra.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler