Benim bilgisiyarım sağlam ekran kartı filan yüksel ekran kartını sürekli güncelliyorum bilgisiyarı güvenli modla açıyorum ama oyundaki pingim 100 den aşağa düşmüyor bilgsiyarda ne varsa sildim sadece warrock var neredeyse ama hala düşmüyor warrock oynarken hiç bir şey açmıyorum sadece oyun açık ama 100 den aşağa düşmüyor lütfen yardım edin sorun modemdense söleyin yeni modem alıcam...
Ping modemden de kaynaklanabilir, bulunduğun yerin alt yapısından da. İnternet bağlantın nedir, kaç kişi kullanıyorsunuz? Modem marka ve modeli ne? Ayrıca modem kaç yıllık?
Airties miydi neydi onu al TTNet tamamdır.Zevke gelirsin

(06-21-2012 10:07 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Airties miydi neydi onu al TTNet tamamdır.Zevke gelirsin 
TTNet yok bende smile adsl var

Airties modem alsa olur mu can abi?
(06-21-2012 10:07 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Ping modemden de kaynaklanabilir, bulunduğun yerin alt yapısından da. İnternet bağlantın nedir, kaç kişi kullanıyorsunuz? Modem marka ve modeli ne? Ayrıca modem kaç yıllık?
Modem var 2-3 yıllık en az AirTies modem kablolu bağlantı 1 kişi kulanıyor oda ben

(06-21-2012 10:11 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (06-21-2012 10:09 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ] (06-21-2012 10:07 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Airties miydi neydi onu al TTNet tamamdır.Zevke gelirsin 
TTNet yok bende smile adsl var
Airties modem alsa olur mu can abi?
(06-21-2012 10:07 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Ping modemden de kaynaklanabilir, bulunduğun yerin alt yapısından da. İnternet bağlantın nedir, kaç kişi kullanıyorsunuz? Modem marka ve modeli ne? Ayrıca modem kaç yıllık?
Modem var 2-3 yıllık en az AirTies modem kablolu bağlantı 1 kişi kulanıyor oda ben 
olur olur muhteşem olur.Sınırsız yaptırırsan rahat rahat oynarsın az ödersin.
zaten sınırsız airties modemim var ne demek istediğini anlamadım?
Ya benim sıkıntım ateş eterken çok kasıyor ve adamla karşılaştığımda
Benim İnternetim Sınırsız Modemim Ttnet tp-link İnternet Paketim 8Mbt Pingim 180 den 190dan aşağı düşmüyor görev yöneticisinden kaynak izleyiciye tıklıyorum interneti kullanan hiç bir şey yok kablolu tek başıma kullanıyorum ekran kartım 2422 mb ram 4096mb Bilgisayar Bile Değişti Yine Aynı Yine Aynı arkadas Neden Bölgem Karadeniz Bölgesi Giresun/görele