Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler bf3 yükleyecem ama sistem gereksinimleri windows 7 diyor. Sizce çalıştırır mı? Boşu boşuna para vermeyelim sonra. Smile
Şuan xp'mi kullanıyorsun?

Edit:BF3, XP'de çalışmıyormuş.Vista yada Win7 kullanıcısı olman gerekli.Aratırken Battlefield 3 XP Crack tarzı şeyler gördüm fakat MP oynayacaksan crack işi bozar diyeyim sana.Yani XP ile oynayamazsın.
Oyun XP'de çalışmıyor. Sizce çalıştırır mı demişsiniz ama sisteminizi yazmamışsınız ki ???
Benim işletim sistemi XP-Sp 3
(06-21-2012 09:51 PM)ExpertKinq Yazılan: [ -> ]Benim işletim sistemi XP-Sp 3

çok oynamak istiyorsan vista ya geç baride oyna
Olmazsa öyle yaparız, üşeniyorum format atmaya. Smile
(06-21-2012 09:34 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Şuan xp'mi kullanıyorsun?

Edit:BF3, XP'de çalışmıyormuş.Vista yada Win7 kullanıcısı olman gerekli.Aratırken Battlefield 3 XP Crack tarzı şeyler gördüm fakat MP oynayacaksan crack işi bozar diyeyim sana.Yani XP ile oynayamazsın.

Benimki vista ama ölümüne kasıyor resmen mouse hareket etmiyor.
(06-21-2012 09:58 PM)ExpertKinq Yazılan: [ -> ]Olmazsa öyle yaparız, üşeniyorum format atmaya. Smile

Vistaya geçersen hayatının hatasını yaparssın. Gececeksen Windows 8'e geç bence
Allah korusun Big Grin
(06-21-2012 10:00 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(06-21-2012 09:58 PM)ExpertKinq Yazılan: [ -> ]Olmazsa öyle yaparız, üşeniyorum format atmaya. Smile

Vistaya geçersen hayatının hatasını yaparssın. Gececeksen Windows 8'e geç bence

Windows 8'e geçip ne yapıcak adam.Usta madem değiştiricen W7 Professional al Vistaya falan bulaşma derim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler