Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasa toplayanlar için bilgi kaynağı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sağolasın Fakat Kasa Toplamayla Pek Alakasını Göremedim Parça Uyumu Tam Belirgin Değil Bence Smile
(06-21-2012 07:10 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Sağolasın Fakat Kasa Toplamayla Pek Alakasını Göremedim Parça Uyumu Tam Belirgin Değil Bence Smile

aynen bu ancak parçaları tanımada yardımcı olur toplamada pek işe yarayacağını sanmıyorum birde 2011 soket yok orda en son 1366 var
Tamam da eski parçalar zaten bunlar Smile Eskiyi görmeniz ve eskiye dair birazcık parçaların görselliği aklınızda kalsın diye şeyi şey ettim Smile
(06-21-2012 07:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tamam da eski parçalar zaten bunlar Smile Eskiyi görmeniz ve eskiye dair birazcık parçaların görselliği aklınızda kalsın diye şeyi şey ettim Smile

eski meski hala bazılarını kullanıyorum Sad
(06-21-2012 07:54 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(06-21-2012 07:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tamam da eski parçalar zaten bunlar Smile Eskiyi görmeniz ve eskiye dair birazcık parçaların görselliği aklınızda kalsın diye şeyi şey ettim Smile

eski meski hala bazılarını kullanıyorum Sad

Ben hepsini kullanıyorum Big Grin
Fabrikada bir tane bilgisayarım duruyordu. Onu açtım ve Windows ME ile karşılaştım Big Grin Duygulandım Sad Ama silip Linux yüklemek zorunda kaldım Sad Gitti güzelim Meeeeeee Sad
Buda benim yeni nesil bilgisayarım

[Resim: 23u.png]

[Resim: cpu.png]

[Resim: ana.png]

XP'de Snippy tool ile ancak bu kadar , pc wolfteam'da kitleniyor Big Grin

512+512 mb ram takılı ikiside aynı DDR ram
[Resim: 8g30p.png]

buda benim Smile
(06-21-2012 10:12 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ][Resim: 8g30p.png]

buda benim Smile

X3'ün 4.çekirdeğini açtın mı ? PC'den memnun musun
Sayfalar: 1 2