Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Bakım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(06-20-2012 10:58 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 10:20 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 10:18 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 10:02 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]beğenmiyorsan çıkarsın arkadaşım zorla tutmuyorlar

Bundan başka cavabınız yok zaten, papağan gibi hep aynı cevabı tekrarlıyosunuz...

tek cevap budur zaten madem bu kadar sorunlu bir oyun bu kadar nefret ediyorsunuz dünya kadar oyun var başla başka birine

Oyundan nefret ettiğimiz falan yok, oyunu sevmezsek şu an burada tartışmayız. Bir iş yapıyorsan o işle ilgili eleştirilere de hazır olman gerek. Eleştirilere tahammül edemiyorsan o yolda daha iyi olmak adına bir adım bile ilerleyemezsin. Oyundaki sorunları eleştiren birine "git, başka bir oyun bul kendine" demek acizlikten başka bişey değil...

bak ben ne gm yim ne de admin bende senin gibi bi oyuncuyum bu kadar şikayet edilecek ne var anlamıyorum senin yada benim arkadaşlarım hack kullananlar(cogu turk oludug için böyle diyorum) onları engelliyeceksin adamlar siteleri davaya verdiler 27 haziranda buyuk guncelleme var diyolar her yandan calısıyolar ne yapsınlar daha ?
neyse konumuza dönelim su oyunu artık düzgün hale getirin sıkıldık artık
tamam hemen getiriyorum
Madem İngilizceyi Çok Seviyorsun Get Out On Our Website!!!!
(06-20-2012 10:20 PM)Plzmakafa Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 10:18 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]
(06-20-2012 10:02 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]beğenmiyorsan çıkarsın arkadaşım zorla tutmuyorlar

Bundan başka cavabınız yok zaten, papağan gibi hep aynı cevabı tekrarlıyosunuz...

sen bi oyuncusun oyunu ne hale getirirlerse getirsin onların seçimi beğenmessen oynama hakketten

Oynayıp oynamayacağımı sana soracak değilim, çapın kaç, kalkmış bana akıl veriyorsun, aklının ermediği işlere karışma...
özel mesaj denen bir şey var madem karışamıyoruz ordan anlat derdini yada ticket yaz
bekle bekle öldüm yahu
1-2 saatlik bakım için yaptığınız tartışmaya değmez saat zaten 12.00 oldu gidin uyuyun.Bu arada warrock eskisine göre daha iyi lag yok neredeyse oda sayısı az olduğu için hack denk geliyor ama eskisi gibi fazla değil.Oldu mu da ss alıp odadan atıyoruz sorun olmuyor.Yakında koyduğum ss lerdeki hesaplarda ban yer zaten
Nexon ' un Asıl Etkinliğini , Warrock ' a verdiği önemi 27 Haziran görücez arkadaş sabırla bekleyelim..
Ne Kadar Sürcek Can abi ... Ss.gif Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler