03-01-2010, 11:35 PM
Sevgili WTR üyeleri,bir ÖSS öğrencisi olarak,inanılmaz bir yoğunluk içerisinde elimden gelen en yüksek seviyede sizlere yardımcı olmaya çalıştım.Ancak,bazı şeyler vardır ki hayatıma yön verecektir. Bunlardan,bir tanesi Nisan'ın 11'inde gireceğim YGS sınavı,diğeri ise 19 Haziran'da gireceğim LYS-5(YDS) sınavı.İlk sınava şurada sayılı günler kalması gerekçesi ile,en azından ilk sınavı atlatana kadar tamamen aktifliğimi çekmek zorundayım.İkinci sınava İngilizceden girecek olduğumdan,11 Nisan'dan sonra belki biraz daha site içerisinde aktifliğimi artırabilirim.Çok fazla uzatmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum,bir süreliğine maalesef ki aranızda bulunamayacağım.
İyi forumlar ve iyi oyunlar diliyorum. Bu forum'un kıymetini bilin.
Döndüğümde daha iyi işler yapabilme umudu ile...Hoşça kalın.
P.S: Turgay,msn'de konuşacağım konu buydu,yani tamamı ile belirtmiş olduğum süreç içeresinde çekileceğimi söyleyecektim.
*Ayrıca belirmek istedim; Msn'de de bundan sonra bulunamayacağım kısacası internet ortamı ile tüm bağım şu an itibari ile tamamen kopmuştur.Belki çok nadir e-mail'lerimi okumak amaçlı girebilirim.Profilimde adresim bulunmakta,e-mail atabilirsiniz.Eğer olurda okursam,mümkün mertebe cevap vermeye çalışacağım.
İyi forumlar ve iyi oyunlar diliyorum. Bu forum'un kıymetini bilin.
Döndüğümde daha iyi işler yapabilme umudu ile...Hoşça kalın.P.S: Turgay,msn'de konuşacağım konu buydu,yani tamamı ile belirtmiş olduğum süreç içeresinde çekileceğimi söyleyecektim.
*Ayrıca belirmek istedim; Msn'de de bundan sonra bulunamayacağım kısacası internet ortamı ile tüm bağım şu an itibari ile tamamen kopmuştur.Belki çok nadir e-mail'lerimi okumak amaçlı girebilirim.Profilimde adresim bulunmakta,e-mail atabilirsiniz.Eğer olurda okursam,mümkün mertebe cevap vermeye çalışacağım.

görüşmek dileiyle.K.İ.B