Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkler Ve Türkiyeden Bahsetmişken
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 89z0h.jpg]

Yorumsuz...

[Resim: 89z0w.jpg]

Kendini Belli Ediyor

Hangi Ülke ? Bir Düşünün Hangi Ülke Türkiye Kadar Şanlı Olabilir Biliyorum Bu Yazıyı Şuan Çok "Irkçı"ymışım Gibi Görsenizde Düşünceniz Düşüncem İle Kesinlikle Uyuşmamaktadır.

En Basiti Üstteki Mete Han ' Örneği Hangi Ülke 5.000 Kişilik Savaşa 40 Kişi Girip 5.000 Kişiyi Oracıkta Helak Edebilmiştir Siz İlk Önce Onu Söyleyin (!) ?

Hangi Ülkenin Şanlı Askeri Öleceğini Bildiği Halde Hani Şu Yeni Deyim İle "Kamikaze Dalışı" Yapar ?

Şu "Kamikaze Dalışı" veya Eski Tabirlerle Ölümden Korkmama Hangi Askerde Vardır ? Çanakkale Savaşında 10 Saniye Sonra Kafasına Yiyeceği Mermiyi Bilerek Arka Cepheden Gelip Şehid Kardeşinin Yerine Geçip Kendisininde Şehid Olmasını Beklemek O 10 Saniyelik Periyotta Ama Ne Uğruna Şuan Sizin Böyle Acayip Şeyler Yapmanız Uğrunamı HAYIR ! Tamamen Sizin Yerinizde Rahat Oturup İngiliz , Fransız Tohumu Olmayasınız Diye (!). Tamamen Canını Vatana Feda Edip Ailesi Bile Olsa "Hadi Ana Gidiyom Ben Savaşa" Diyip Bekleme Yapmadan Koşarak Cepheye Giden Bir Neslin Evlatları Olarak Utanmıyormusunuz ?

Bu Konuda Sessiz Kalırsan Başkasıda Sessiz Kalır , Başkasıda Sessiz Kalırsa Bu Ülke GİDER !
Biliyordum Ama Bilmeyenler İçin İyi Olmuş.Emeğine Sağlık
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık Smile
Bilmeyenler mi ? bunu kim bilemez akıl var mantık var.
(06-20-2012 09:41 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Bilmeyenler mi ? bunu kim bilemez akıl var mantık var.

Var Var Merak Etme Be Kardeşim Olmazmııı...
Hepimiz Biliyoruz Unutmayacagızda .
[Resim: 89z0w.jpg]

bu resim alayına gider
Referans Adresler