Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Terörü Lanetliyoruz ! Bu gün sen uyan diye 8 asker uyudu !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-19-2012 08:38 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]anlamıyorum arkadaş israil kendi sınırlarına el yapımı roket atıldı diye filistini yerle bir etti biz her allahın günü şehit veriyoruz ve tanklarımız hala hangarda işte bunu anlamıyorum ben aga

Katılıyorum çok doğru.
Allah vatanımızı, milletimizi, askerimizi, polisimizi bu vatan hainleri pkk örgütünün şerrinden korusun, bunların ıslahı mümkünse ıslah, ıslahı mümkün değilse Kahhâr ism-i şerifinle kahreyle, amin.
(06-19-2012 08:38 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]anlamıyorum arkadaş israil kendi sınırlarına el yapımı roket atıldı diye filistini yerle bir etti biz her allahın günü şehit veriyoruz ve tanklarımız hala hangarda işte bunu anlamıyorum ben aga

Apoya sayın , sehitlerimize kelle diyen elemanın ulkeyi yonetmesinden dolayı olabilirmi ? Turkiye politik olarak bagımsız bir ulke degil Amerikaya kafa tutup Kandile girecegimizi sanmıyorsunuzdur umarım.
(06-19-2012 10:52 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]

Apoya sayın , sehitlerimize kelle diyen elemanın ulkeyi yonetmesinden dolayı olabilirmi ? Turkiye politik olarak bagımsız bir ulke degil Amerikaya kafa tutup Kandile girecegimizi sanmıyorsunuzdur umarım.

haberleri duyup üzülmekten başka yapacak bişey yok
bu adamlar bide dalga geçiyor 8 şehitle buyurun link facebook içinizi dökebilirsiniz bu i...lere :

https://www.facebook.com/pages/K%C3%BCrt...9840238430

ben döktüm içimi sildiler yorumu Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler