Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Problem Apache ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yağınıda değiştik mi tamamdır Smile

[Resim: wr1d.jpg]
Güzelmiş de başka işiniz yok mu sizin gidin K/D kasın Big Grin
(06-19-2012 06:21 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Güzelmiş de başka işiniz yok mu sizin gidin K/D kasın Big Grin

Oyunda o kadar Lag ve Hack varki dediğin şey cok zor oyuna arada giriyorum 2 el zombi atıp çıkıyorum
SS çek Smile,
Bari yandaki yazılar gidince ss alaydın.
Caps fena olmamış ama daha güzelinide yapardınız.
(06-19-2012 06:26 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]SS çek Smile,

+1 victory.gif

SS güzel beyfendi
(06-19-2012 06:26 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]SS çek Smile,
Caps fena olmamış ama daha güzelinide yapardınız.

bugünlük bunu yakaladım bi ss daha geliyor bekleyin Smile
(06-19-2012 06:21 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Güzelmiş de başka işiniz yok mu sizin gidin K/D kasın Big Grin

BG'ci Adam KD Kas Kas Sıkılıyor Biryerden Sonra Smile Sıkıldığında CQC ' ye Gitse KD .... Olcak , İşsizliğe Vuruyor BG 'ci İnsan Smile
(06-19-2012 07:06 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

BG'ci Adam KD Kas Kas Sıkılıyor Biryerden Sonra Smile Sıkıldığında CQC ' ye Gitse KD .... Olcak , İşsizliğe Vuruyor BG 'ci İnsan Smile

Bugün canım sıkıldı bende K/D'nin çöküşe uğrayacağını bildiğim halde BG , Conturas'a girdim. Big Grin

Aslında çok zevkli BG'de oynamakta alışması biraz uğraştıracak. Smile

7 - 16 gibi bir K/D vardı hatırladığım kadarıyla Smile Bir ara senle de oynayalım da alayım boyunun ölçüsünü. Big Grin
(06-19-2012 07:20 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-19-2012 07:06 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Bugün canım sıkıldı bende K/D'nin çöküşe uğrayacağını bildiğim halde BG , Conturas'a girdim. Big Grin

Aslında çok zevkli BG'de oynamakta alışması biraz uğraştıracak. Smile

7 - 16 gibi bir K/D vardı hatırladığım kadarıyla Smile Bir ara senle de oynayalım da alayım boyunun ölçüsünü. Big Grin

Hahahah Big Grin Tabikide Oynarız Eğer Gönülün Ve Aramıza Katılma İsteğin Varsa Taktikleri Teker Teker Öğretirim Hani Sorun Yok Wink
güzel ss olmuş tebrikleSadm045.gifARTİSTSs.gifvictory.gifadamımtotos.gifbeyfendi chair.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler