Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lthemafial Opk Hack.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu konuyu açan arkadaş bir haftadır OPK ile kasıldığını nerden biliyor ?
(06-19-2012 01:21 PM)YASİN TÜLÜBAŞ Yazılan: [ -> ]ulan ben bensem bu isin sonunu bırakmam bunu bilin.. lthemafial !!
ulan kendisi opk odasında kasılırken bırsey yok biz opk atınca yok bole yok sole adammısınız lan siz hepiniz 2 yüzlüsünüz
yer actır yer actır dıe yalvaran cocuklar böle işte Smile veletler

Ulan pezevek ha wall açmışsın ha opk yapmışsın ne farkı var nasıl bi insansın lan sen.Levelin 100 olsa ne olcak 1 olsa ne olacak fps oyun lan bu mmorpg oyunmu level üzerine kurulu olsun.Sende wallde vardır bu boku yiyen öbürünüde yapmıştır.Yaşı 16-17 yaşındaki bebeler toplanıp oyunu bok ediyor.
hee yaa wall acıyorum töbe töbe normal oyunda wall acmam hakda yemem .
Can bey şu ban listesini Nexon forumdada paylaşırmsınız bazı yüzsüzler innanmıyoda
(06-19-2012 01:21 PM)YASİN TÜLÜBAŞ Yazılan: [ -> ]ulan ben bensem bu isin sonunu bırakmam bunu bilin.. lthemafial !!
ulan kendisi opk odasında kasılırken bırsey yok biz opk atınca yok bole yok sole adammısınız lan siz hepiniz 2 yüzlüsünüz
yer actır yer actır dıe yalvaran cocuklar böle işte Smile veletler

Bunlar hep internet kafe çocukları işte. Suç bunların eline 1-2 lira verip internet cafeye salan ailelerde.
tabi ya internet cafe cocuklarıyız belli belli.
Sakin. TRmilitary sözlerine dikkat et uyarı veriyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler