Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun durumu hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba sevgili warrocktr üyeleri, oyunu 1 yıldır oynamıyorum bırakma kararı almıştım. Oyun nasıl? hacklerin durumu nedir? tekrardan dönmeye değer mi ? bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Marien'in oralar eskiden hep dutluktu.
Tam Değil Bu Kararı 27 Hazirandan Sonra Almanı Öneririm Şu Anlık Nexon Şirketi Bütün Hack Sitelerine Dava Açıyor Bu Hackler Kalkacak Anlamına Gelmiyor Ancak Eskisi Gibi Yaygın Olamayacak Ayrıca Eskilerden Çoğu Kişi Bırakmışdı Bazıları Yavaş Yavaş Dönüyor Şimdilik Oyunun İlerleyişi Hakkında Bir Yorum Yapmak Yanlış Olur Bunu 27 Haziran Tarihi Belirleyecek.
(06-19-2012 02:46 AM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Tam Değil Bu Kararı 27 Hazirandan Sonra Almanı Öneririm Şu Anlık Nexon Şirketi Bütün Hack Sitelerine Dava Açıyor Bu Hackler Kalkacak Anlamına Gelmiyor Ancak Eskisi Gibi Yaygın Olamayacak Ayrıca Eskilerden Çoğu Kişi Bırakmışdı Bazıları Yavaş Yavaş Dönüyor Şimdilik Oyunun İlerleyişi Hakkında Bir Yorum Yapmak Yanlış Olur Bunu 27 Haziran Tarihi Belirleyecek.

Dava sonucu mu 27 haziranda yada büyük banlama günü mü ne olacak o gün

Erdem Döşer

Sitelere dava açması demek sitelerin kapanması anlamına gelmiyor sadece Türkiye IP ' sinden engellenecek onunda çözümü 2 dk lık iş Wink
Oyun allaha bin şükür çok temkinli ilerliyor.Hackerlık yapan arkadaşlar birer birer pişman olup hackle öldürdükleri arkadaşlarımdan özür ve helallik istiyorlar ve hatarlarından arınmak için ganj nehrinde gusüllerini alıyorlar.Hamdolsun yeni eventler düzenliyorlar felan geçen gün %50 exp eventi vardı bizde ondan rızkımızı aldık tabi ki Smile
Öncelikle selamın aleyküm evladım , oyunun durumu gayet iyi hile diye birşey kalmadı adminler olsun üyeler olsun birbirleriyle paylaşım içerisinde eventler ödüller hediyeler oyun hiç olmadığı kadar güzel , geçen gün 2 hackerin oharada helallik aldıklarını özür dileyip meydanda ammo dağıttıklarını gördüm çok duygulandım hala etkisindeyim. Başla sen oyuna mubarek başla başla hadi gülüm iyi geceler.
(06-19-2012 03:32 AM)GBT Yazılan: [ -> ]Öncelikle selamın aleyküm evladım , oyunun durumu gayet iyi hile diye birşey kalmadı adminler olsun üyeler olsun birbirleriyle paylaşım içerisinde eventler ödüller hediyeler oyun hiç olmadığı kadar güzel , geçen gün 2 hackerin oharada helallik aldıklarını özür dileyip meydanda ammo dağıttıklarını gördüm çok duygulandım hala etkisindeyim. Başla sen oyuna mubarek başla başla hadi gülüm iyi geceler.

Gerçekmisin Dayıcım Sen Big Grin
(06-19-2012 02:46 AM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Tam Değil Bu Kararı 27 Hazirandan Sonra Almanı Öneririm Şu Anlık Nexon Şirketi Bütün Hack Sitelerine Dava Açıyor Bu Hackler Kalkacak Anlamına Gelmiyor Ancak Eskisi Gibi Yaygın Olamayacak Ayrıca Eskilerden Çoğu Kişi Bırakmışdı Bazıları Yavaş Yavaş Dönüyor Şimdilik Oyunun İlerleyişi Hakkında Bir Yorum Yapmak Yanlış Olur Bunu 27 Haziran Tarihi Belirleyecek.

1 Admın Daha Kesıldı Basımıza Big Grin
(06-19-2012 03:32 AM)GBT Yazılan: [ -> ]Öncelikle selamın aleyküm evladım , oyunun durumu gayet iyi hile diye birşey kalmadı adminler olsun üyeler olsun birbirleriyle paylaşım içerisinde eventler ödüller hediyeler oyun hiç olmadığı kadar güzel , geçen gün 2 hackerin oharada helallik aldıklarını özür dileyip meydanda ammo dağıttıklarını gördüm çok duygulandım hala etkisindeyim. Başla sen oyuna mubarek başla başla hadi gülüm iyi geceler.

Baba'nın vesikalık resmini koyarak kendini büyük göstermene gerek yok.Sakın inkar etme konuşmandan çok rahat anlaşılıyor.Evladım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler