Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Jabawock3z yeni pc aldı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-18-2012 11:34 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ramleri daha iyi bir markadan alabilirdin.Geil markasını pek duymadım açıkçası.

Bende Duymadım
Geil kötü değil ama GSKILL, Corsair gibi markalar varken Geil' tercih etmem şahsen ama artık laf söylemekle olmaz almışsın hayırlı olsun demek düşer bize. Smile
Ekran kartını beğendim.. Hayırlı olsun yeni bilgisayarın kısmet benim başıma Smile

http://www.teknobiyotik.com/msi-ati-hd78...d5-oc.html
Kanka çok para vermişsin la toplama almasan aynı özellikleri daha ucuza alırdın mediamarket e git bi bak canavar gibi kasalar var Smile

(Şu ts de beni banlayan adamada söle açsın şu banı)
Kardeş yanlış pc toplamışsın.. 550 watt çok ama çok az o ekran kartına.. Bende 6950 var 2 gb. 700 watt kullanıyorum.. Ayrıca i5 yerine i7 almalıydın. Ramler cl 7 olmalıydı.
hayırlı olsun arkadaşım bence yeni pc aldım Smile senin kadar iyi olmasada Big Grin
hayırlı olsun ne diyelim Smile
dostum 550 watt yetıyor o ekran kartına. o ekran kartında 2 fan sogutma sıstemı ve bakır sogutma sıstemı var. ayrıca topladıgım sıtede uyusmazlık oldugunda kasanın gucuyle uyarı almam gerekırdı.. teknobıyotık 40 tl karsılıgında bu sıstemımı test edıp deneyıp yollayacak ( inş yollayacak parayı cektıler ama hala yola cıkmadı ) Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler