Geil kötü değil ama GSKILL, Corsair gibi markalar varken Geil' tercih etmem şahsen ama artık laf söylemekle olmaz almışsın hayırlı olsun demek düşer bize.

Kanka çok para vermişsin la toplama almasan aynı özellikleri daha ucuza alırdın mediamarket e git bi bak canavar gibi kasalar var
(Şu ts de beni banlayan adamada söle açsın şu banı)
Kardeş yanlış pc toplamışsın.. 550 watt çok ama çok az o ekran kartına.. Bende 6950 var 2 gb. 700 watt kullanıyorum.. Ayrıca i5 yerine i7 almalıydın. Ramler cl 7 olmalıydı.
hayırlı olsun arkadaşım bence yeni pc aldım

senin kadar iyi olmasada

dostum 550 watt yetıyor o ekran kartına. o ekran kartında 2 fan sogutma sıstemı ve bakır sogutma sıstemı var. ayrıca topladıgım sıtede uyusmazlık oldugunda kasanın gucuyle uyarı almam gerekırdı.. teknobıyotık 40 tl karsılıgında bu sıstemımı test edıp deneyıp yollayacak ( inş yollayacak parayı cektıler ama hala yola cıkmadı )
