Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GamersFirst Hesabını Nexon'a Aktarma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.

Uzun zamandır oyunu ve forumu takip etmediğim için yeniliklerden haberdar olamıyordum. Şu sıralar oyunda değişiklik falan varmış hesap aktarma falan ancak bayağa bi zaman geçmiş sanırım şuan hesabımı nexona aktarmak istiyorum fakat yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Gamersfirst şifremi hatırlamadığım için değiştirmek zorunda kaldım. Değiştirdikten sonra warrock.net gamersfirst giriş bölümünden giriş yapmaya çalıştığımda "Kayıt Olmak için yazdığınız bilgileriniz geçersiz. Lütfen tekrar deneyiniz." uyarısı veriyor ancak denediğim id ve şifreyle gamersfirst.com'dan giriş yapabiliyorum.
WarRock'un GF ile alakası kalmadığı için haliyle GF'deki üyeliğini kayıt ettirmediğin taktirde geçersiz sayılır ve warrock.net'den giriş yapıyorum demişsin. adres çubuğuna "warrock.net" yazdığın zaman, Nexon'un sayfasına yönlendirilirsin. Hesap aktarımı için gerekli konular mevcut. Forumda araştırma yaparak bunlara ulaşabilirsin. Yine yapamazsan lütfen konu açmak yerine var olan konunun altına yorumunu bırakarak cevap bekleyin.
Olay Cozulduyse Kılıt Atın Admınler Smile
E-mail adresine yeni şifre için onay göndermelisin.
Problemi giderdim arkadaşlar. Beynimi biraz zorlayıp eski şifreyi hatırlamaya çalıştım ve aklıma gelince deneyip hallettim teşekkürler.
Referans Adresler