Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NXBoomer bakarmısın?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Görevin hayırlı olsun tekrardan görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum Smile Benim bir sorum olacak:
Şimdi ben oyunda duvar bugu yaptım bir ceza alırmıyım o hackları belirtmek için açılan konuda birinin duvar bugu yapmış ss sini gördümde. Bana çok saçma geldi yani bu hata o mapın hatasıdır o mapıda zamanında öyle yapanın düşünmesi lazım bence Smile Sad
Bence Ceza Alırsan HAKSIZLIK Olur
(06-18-2012 07:46 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Bence Ceza Alırsan HAKSIZLIK Olur

Onu bırak zaten ben bu oyunda duvar bugu hiç yapmamış adam tanımıyorum Smile
Şu an için bir ceza yaptırımı yok, ancak ; konusu geçti, onun için bug kullanmayın.
(06-18-2012 07:58 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Şu an için bir ceza yaptırımı yok, ancak ; konusu geçti, onun için bug kullanmayın.

Tamam kullanmayızda bir ceza yaptırımı gelirse bilgilendirirmisin? Smile
Evt Bende Arada Bug Yapıyorumda
Ben hiç yapmadım. Yapanlarında ss'sini çektim.

Bir yaptırımın olması gerekiyor. Ha wall kullanmışsın, ha bug kullanmışsın ne farkı var?
(06-18-2012 07:50 PM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]
(06-18-2012 07:46 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Bence Ceza Alırsan HAKSIZLIK Olur

Onu bırak zaten ben bu oyunda duvar bugu hiç yapmamış adam tanımıyorum Smile

Beni oyunda takip et. Duvar bugu yaptığımı görürsen oyunu bırakırım.

llatalantell..
Bug yapanların cezalandırılması yerine, bugların kaldırılması sizcede daha iyi bir fikir değil mi ?
Bob Haklısın Güzel Kardeşim .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler