Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkes mi 0-12?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben bugün bıçak modunda yaklaşık 5 kez odalardan atıldım, neymiş KS yapıyormuşum, hackmişim falan filan. Cidden bu durum sinirimi bozmaya başladı.
Akşam üstü Marien'de 19-0 yaptım, ve bir oyuncu beni kickledi, 10 dakika önce 24-4 yaptım gene atıldım, biraz öncede KS yapma deyip biri daha kickledi, sabahta hackim diye kickleyenler oldu.
Bu oyunda yüksek skor yapan herkes hack, lag vb. ise, bizim gibi oyuncular bu oyunu oynamayalım. Bıktım gerçekten, odalardan atıp duruyorlar, benimde bi' sabrım var, tükenirse neler olabileceğini bazıları bilir. Hakkımla oynuyorum, bunu ALLAH biliyor. Ama hakkımı yiyen oyunculara hakkımı helal etmiyorum.

Ayıp vallahi ayıp.
Su an benıde odadan attılar dostum atıyorlar hack bahanesıyle/Şuan KHALİDE 28/3 yapmıstım ki odadan attı 23 lv kendını bılmez bırısı bana da oluyor proluk basa bela. Big Grin
olsun arkadaşım sen kendını biliyosun ya gerısı bahane!!!!
Not: VatanTR94 adlı oyuncuyu lütfen oyunlarınıza almayınız.
Lâkin size atacağı iftiralar gerilmenize sebep olabilir.
Evet bu sabah banada cesıtlı ıftıralar attı ve kufur ettı Ana bacı ne varsa sovuyo srefsiz!
abicim odaya arkadaşınla girecen kurtulacan başka türlü deli eder bu adamlar
boomleqen doğru söylüyo oyunda odaya en az 1-2 arkadaşınla gircen sen kicklicen milleti ehehe Big GrinBig Grin yok yok şaka biryana gerçekten arkadaşlarla girmek en iyisi atılmak gibi bir tehlike olmuyo hemde arkanı hep kollayan birisi oluyo Smile
Zaman kaybı.
Bugün de birini sırf AI_AW ile vurdum diye hacker oldum Smile
Şuan oyunun durumu böle. Çok kötü bi halde gerçekten.Herkez birbirinden gördüğünü yapmakta.Bu oyunda insan gördüğünü vurur ama oyuncular 'KS' diye saçma sapan birşey ürütüp kullanmaya başladılar.Başka oyundaki terimleri getirdiler.Bu oyunda iyi skor yaparsan iyi oynarsan hemen 'HACK' damgasını yiyorsun.İnsanı oyundan soğutuyolar girmekten çekiniyorsun gene aynı şeyler olucak diye...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler