Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AirMech Steam Beta Key Çekilişi [Kazananlar Listesi]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1. Talihli 

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=bCSFbRJNR2U&feature=relmfu

2. Talihli

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=78xKg2m_sQU&feature=youtu.be

Videoları bende göstermedi o yüzde alta link ekliyorum.
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum keyler özel mesaj ile gönderilmiştir. Bu ilk çekiliş oldu haliyle biraz eksikler vardı. İleride daha güzel çekilişlerle sizlerle olacağım.

İyi Forumlar.
1. de tam unkownu gördüm benden sonraki aldı Big Grin
(06-18-2012 07:39 PM)Unkown Yazılan: [ -> ]1. de tam unkownu gördüm benden sonraki aldı Big Grin

Gönül ister ki tüm katılanlara vereyim ama elimde bu kadar var. İleride başka çekilişler de yapmayı planlıyorum. Video olarak koydum ki adrenalin tavan yapsın. Smile
Ellerine sağlık dostum çıkmadı ama sağlık olsun Big Grin Bu arada gördüğüm bir hatayı paylaşayım lütfen artniyet aramayın Smile İlkinde kurosowa kazandı fakat ikinci çekilişte de ismi var onu silmen daha mantıklı olurdu bence Smile
(06-18-2012 07:57 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]Ellerine sağlık dostum çıkmadı ama sağlık olsun Big Grin Bu arada gördüğüm bir hatayı paylaşayım lütfen artniyet aramayın Smile İlkinde kurosowa kazandı fakat ikinci çekilişte de ismi var onu silmen daha mantıklı olurdu bence Smile

Evet bunu çekilişten önce düşünmüştüm. Ama olasılığın sağlığı açısından silmedim. Zaten 2 kere kurosowa çıktı. Önceden kazandığı için çekilişi yeniledim. Bu çekiliş biraz da aceleye geldi. Bir sonraki çekilişler daha iyi olacaktır. Smile
(06-18-2012 08:06 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]
(06-18-2012 07:57 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]Ellerine sağlık dostum çıkmadı ama sağlık olsun Big Grin Bu arada gördüğüm bir hatayı paylaşayım lütfen artniyet aramayın Smile İlkinde kurosowa kazandı fakat ikinci çekilişte de ismi var onu silmen daha mantıklı olurdu bence Smile

Evet bunu çekilişten önce düşünmüştüm. Ama olasılığın sağlığı açısından silmedim. Zaten 2 kere kurosowa çıktı. Önceden kazandığı için çekilişi yeniledim. Bu çekiliş biraz da aceleye geldi. Bir sonraki çekilişler daha iyi olacaktır. Smile

Evet aslında senin dediğinde mantıklı Smile
Teşekkürler
Teşekkür ederim. Bir sonraki çekilişte inşallah diğer arkadaşlarımızda kazanır.
Kardeş tamda aradığım strateji oyunu. Şimdi ne yapcam bunu steamdan indircemmi ? Yoksa torrentten indirip keymi gircem Smile
(06-18-2012 10:41 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Teşekkür ederim. Bir sonraki çekilişte inşallah diğer arkadaşlarımızda kazanır.
Kardeş tamda aradığım strateji oyunu. Şimdi ne yapcam bunu steamdan indircemmi ? Yoksa torrentten indirip keymi gircem Smile

Özel mesaj atıldı.

Bir sonraki çekilişte görüşmez üzere....
Referans Adresler