Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack paylaşım siteleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Forum siteleri hakkında hiç bir işlem yapamazsınız kolay kolay.Eğer işin içinde hırsızlık,dolandırıcılık vs yoksa.Niye diye sorarsanız.Alttaki madde anlatıyor herşeyi.

Kod:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan sitesi.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.K`ın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sitesi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler sikayet@sitesi.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sitesi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.

Büyük forumların çoğunda "footer" kısmında bu şekilde yazar.Siz bunu yazdıktan sonra hiç bir şekilde o forumla ilgili (bu konuyla alakalı) bir işlem yapamazsınız.Ancak o konuyu açan kişiyle uğraşırsınız.

Bilişim suçu diyen arkadaşlar var Smile Biraz bilişim suçlarını araştırın ne olduğuna bakın ondan sonra diyin bu durumun bilişim suçları ile pek bir alakası yok.

Bu yazdıklarımda kimse bir arg niyet aramasın , gönül isterki warrocktan hack kalsın.Hacksiz bir oyun olsun.Oyunun yapımcıları hacke karşı bir yazılım&güvenlik yapmadıktan sonra kolay kolay önüne geçemezler.Eğer kesin çözüm istiyorlarsa..
Size vereceğim bir site var. hileden en az 100 türk faydalanıyordur.. Ancak türk sitesi değil. Adamlar arada bahsediyorlardı ghbsys midir nedir ? sitesini buldum buyurun.. inş. hack siteleri kapanır ya. :

http://forum.ghbsys.net/index.php

En az tek kişinin sen bu siteyi nerden biliyorsun demesini beklediğim için cevap veriyorum : adamlar bahsediyordu bir odada , hiç kullanmadım. alakam bile yok. oyunu bıraktımm........... Sad !!!

k.g can..

Erdem Döşer

Can bu siteleri sen nereden biliyorsun , Boş zamanlarında çok mu takıldın buralarda Smile
(06-18-2012 07:43 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Size vereceğim bir site var. hileden en az 100 türk faydalanıyordur.. Ancak türk sitesi değil. Adamlar arada bahsediyorlardı ghbsys midir nedir ? sitesini buldum buyurun.. inş. hack siteleri kapanır ya. :

http://forum.ghbsys.net/index.php

En az tek kişinin sen bu siteyi nerden biliyorsun demesini beklediğim için cevap veriyorum : adamlar bahsediyordu bir odada , hiç kullanmadım. alakam bile yok. oyunu bıraktımm........... Sad !!!

k.g can..

Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.

(06-18-2012 08:01 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Can bu siteleri sen nereden biliyorsun , Boş zamanlarında çok mu takıldın buralarda Smile

Can'a gelince onun heykır olduğunu bilmeyen yok. Big Grin
mahkeme ancak erişime kapatır domain degiştirdinmi site tekrar aktif olur siteleri kapatmakla degilde oyunun acıklarını kapatıp hack cıkarttırmamak bence daha önemli
Abi neden bu listeyi yayınlarsınızki Afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz
M.K nın dediği gibi keşke siteleri paylaşmasaydın hack siteleri kapatılacak yazsaydın en az 15 kişinin bu sitelere girdiğine eminim
Sonunda sonunda 6 senedir cogu kısı bunu soyledı en sonunda nexon'dan ıyı bır haber ama tabı sıtelerın teknık konusundan anlamadıgım ıcın bılınen o dns ayarlarlaması yapılarak gırılmesın ınsallah tamamen devre dışı kalır.
Keşke linklerin bazı kısımlarını sansürleyerek paylaşsaydınız...
Can Abi Allah Senden Razı Olsun.İyiki Admin Oldun.Hackler Kalkacak İnşallah Sayende
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler