Bana oyundan banlanacağımı söylediler diye girdim bulamıyorum gerçekten banlanıcakmıyız?
aYNEN.Birde Gerçekten Kendimden Emin Değildim.Ama Hackde Deildim.Tw Verem Diyorum Ana Soy Sop Sövüyor Adam.Ama Anlaşıldı Hack Falan Deilim.Herşey Ortaya Çıktı.İftiracılara Ders Olsun Bu
Böyle devam ederse Warrock güzel bi oyun olucak. İnşallah böyle devam eder.
yaw nasıl power lvl olur ya benim çar ne alakası var bide kalıcı ban yazıyor lanet olsun
(06-18-2012 10:14 PM)falkoni07 Yazılan: [ -> ]yaw nasıl power lvl olur ya benim çar ne alakası var bide kalıcı ban yazıyor lanet olsun
lan slk stats verilerinde bile belli bas git surdan yapmısın plvl simdi ayak yapıyon
Sakin ..Suçlular Suçlarını İlk Kabul Etmezler...Ama Sonra Kabul Ederler.Aynı Sensin Kardeşim.Kasmasaydın.Sana Kas Diyen Yok !!
(06-18-2012 10:14 PM)falkoni07 Yazılan: [ -> ]yaw nasıl power lvl olur ya benim çar ne alakası var bide kalıcı ban yazıyor lanet olsun
Kendin ettin kendin buldun aslanım... Bu sana ders olsun !
medicalistt de gidici ha

Mal falanmısın apaçık pwrlwlsin.Oyunda da sana banlanacağını ben söyledim.Daha doğrusu bu listedekilerin hepsine pm attım açık olanlarla dalga geçtim
06fahocan bide envanter hacker