Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Geniş Alan İçin Silah ve Seçim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar hep sniper olarak oynuyordum dün Aw50'nin süresi bitti. Boş kaldım video izliyordum Heavy Trooper videoları izledim gerçekten hoşuma gitti. MK1S ile yapılan kill gerçekten çok hoş. Soruma gelirsek sizce 27 Hazirandan sonra Premium satışları gelince MK1S alıp oynayayım mı? Nasıl bir silahdır, oynaması kolay mı? Bir de oyundaki cephanelikte 8.slot itemleri NX ile satılıyor gözüküyor. Premium üyelere özel yazıyor. Premium alınca sizce onlar satışta kalır mı? Premiumu olup alan var mı 8.slot itemlerinden? Nickel m249 almayı düşünüyorum eğer satışı devam ederse.
nikel al o garanti ama MK1S dediğin hani şu dönerek bomba atanmı ?
Eğer o ise siege war da çok işine yarar ben kullandım harika silah.
Dostum Eğer BG ' den Kastın Siege Falansa Heavy 'le Devam Et Ama Eğer Uçak , Heli Vb. Bulunan Maplerde Oynuyorsan Sniper 'ına 3. Süne M82 , 5. Slota NTW20 Al Ve Devam Et Wink
Dostum bak biraz ağır olacak ama söyliyim yinede 3'e çek Stinger 5'ede Javelin 8'dede M249 retailin olsun ortalığın anasını ağlatırsın.

Örn map: Crater Hem uçak var hem heli hemde tank var. Çok avantajlı olursun bence Smile
Referans Adresler