Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Origin'den Müthiş 5 Euro Kampanyası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 28858_550x250.jpg]

Electronic Arts'ın PC oyuncularına sunduğu dijital satış ve oyunculuk platformu Origin'de şimdiye kadar pek de dikkat çekici indirimler görememiştik. Fakat yeni başlayan 5 euro kampanyası gerçekten de görülmeye değer.

Belirtilenlere göre Electronic Arts, tam 18 oyunu türlü türlü indirim oranlarıyla birlikte 5 eurodan satışa sundu. Bu oyunlar arasında Dragon Age: Origins, Dead Space 2, Battlefield: Bad Company 2, Darkspore, NFS: Hot Pursuit, Batman: Arkham Asylum, Darksiders gibi büyük beğeni toplayan yapımlar yer alıyor. Kampanya boyunca 5 eurodan satılacak oyunların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Kaynak
Benim bilgisayarım açsa tüm listeyi alırdım WinkWink
(06-18-2012 04:58 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]
[Resim: 28858_550x250.jpg]

Electronic Arts'ın PC oyuncularına sunduğu dijital satış ve oyunculuk platformu Origin'de şimdiye kadar pek de dikkat çekici indirimler görememiştik. Fakat yeni başlayan 5 euro kampanyası gerçekten de görümeye değer.

Belirtilenlere göre Electronic Arts, tam 18 oyunu türlü türlü indirim oranlarıyla birlikte 5 eurodan satışa sundu. Bu oyunlar arasında Dragon Age: Origins, Dead Space 2, Battlefield: Bad Company 2, Darkspore, NFS: Hot Pursuit, Batman: Arkham Asylum, Darksiders gibi büyük beğeni toplayan yapımlar yer alıyor. Kampanya boyunca 5 eurodan satılacak oyunların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
[url=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Originden_Muthis_5_Euro_Kak[/url]
Benim bilgisayarım açsa tüm listeyi alırdım WinkWink

Ehehe aynen kaldırsa kesin alırdım
Referans Adresler