Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ticket Desteğine başladık.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şu andan itibaren War Rock ticket desteğine başlamış bulunmaktayız. Ancak ; sizlere kötü bir haberimiz var, bir sonraki güncellemeye kadar, hesabınızla ilgili, transfer, ban açılması, v.b sorunlarınıza cevap veremeyeceğiz, atacağınız ticketlar genel tip bir mesaj ile kapatılacak.Ayrıca, şu an için ticket'larınıza Türkçe yanıt vermem yasak. 27'sine kadar gelecek güncellemelerde bize sizlerin hesapları ile ilgili detaylara ulaşma yetkisi verilecek. Ondan sonrasında hem sizlere Türkçe destek vereceğiz hem de hesap sorunlarınızı çözeceğiz.

Ayrıca, yapacağınız "hack" ifşaları için kanıt, hacki gördüğünüz tarih, saat ve server olarak yazıp ticket atınız. Forum üstünden atılan ifşalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Saygılar,
Nexon Avrupa GM ekibi.
Hadi hayırlısı Smile Türkçe destek çok iyi olacak. Smile
Can neden Türkçe yanıt vermek yasak anlamıyorum birde 27'sinde gelecek güncelleme hakkında az bilgi verirmisin.
Yani biz ticketlari türkçe atıcaz. Cevabı ingilizce gelicek ne kadar saçma.
Bir süre daha böyle sadece, yeni gelen patch'te Türkçe atıp, Türkçe yanıt alabileceksiniz. Şu an 1000'in üstünde ticket ile boğuşuyoruz Big Grin
TRshigekazu senin yan çarmı can ??
Birisi geçen bu kullanıcıyla ben Can'ım dedide ondan soruyorum
Doğrumu?

Birde kazananların hesabına bu NX Cashlar ne zaman yüklenir

X kadar kullanıcı 100,000 NX kazanacak.
XX kadar kullanıcı 50,000 NX kazanacak.
XXX kadar kullanıcı 20,000 NX kazanacak.
XXXX kadar kullanıcı 10,000 NX kazanacak.
Evet yan hesabım, Mete Han ve ben girebiliyoruz. Ödüller ne zaman verilecek bilgim yok.
(06-26-2012 09:39 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Evet yan hesabım, Mete Han ve ben girebiliyoruz. Ödüller ne zaman verilecek bilgim yok.

Ödüllerin ne zaman verileceğini araştırıp bilgilendirebilirmisin kardeş.Eminim birçok kişi bu sorunun cevabını bekliyor.
İyi çalışmalar ...
Referans Adresler