Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kasıyor yardım...!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ArkadasLar oncelıkle merhaba benım pc o kadar ozellık olmasına ragmen 16 lık odalarda cok kasıyor.
3 gb ram 667 mhz ddr2 kingston
1gb 256 bit ddr2 dırexct10 nvidia 9600gt ekran kartı
160 gb harddısk
gigabayt anakart modelı G31M-ES2L 1066 ya kadar desteklı
ısLemcı InteL® PEntium® D CPU 3.00GHz (2 CPus)
warrockda m14 atılmamasına ragmen kasıyor
ınternet baglantısına gelınce 8mbit Pıngler yesıl 1 gram lag yok
Vırus war dersenız Dun format attım Vırus olması ımkansız
Bana Kesın cozum yolu olan bır onerı solersenız sevınırım
SaygıLArımla...

TaTy

Bende o sistemin yarısı bile yok Smile Ben 8 lik odada bile 16 bit 800x600 oynuyorum Smile Ama bundan 2 sene önce aynı sistemle 16 lık odada 1280x1024 Full oynuyordum. Yani sisteminle alakalı değil. Oyuna hergeçen gün patch geliyor bundan dolayı.
Bugün oyunda fazlasıyla lag var, oyunun kasması PC'in ile alakâlı değil.
Bugünlük idare et, modem ve PC'ne res. flan çek bi' nevi azalacaktır.
Bugün oyunda lag var diyedir
(03-01-2010 08:36 PM)blazex Yazılan: [ -> ]Bende o sistemin yarısı bile yok Smile Ben 8 lik odada bile 16 bit 800x600 oynuyorum Smile Ama bundan 2 sene önce aynı sistemle 16 lık odada 1280x1024 Full oynuyordum. Yani sisteminle alakalı değil. Oyuna hergeçen gün patch geliyor bundan dolayı.

Peki Doğrudur hak verıyorum oyundakı lagda etkılıyor fakat ınternet cafedekı bılgısayarlar 2gb ram 512 ekran kartı orda 1 gram kasma yok? orayı neden bu oyun lagı etkılemıyor ben ondan yola cıkarak basvurdum.
Bende o sistemin yarısı yok en düşük ayarlarda kasıyor ama en yüksek ayarda rahatca oynanıyor...Oyundan kaynaklı sanırım.
Sığır Big Grin
mami hafta sonu MSN de konuşuruz hallederiz sorununu
Arkadaslar gecen gun bahsettiğim pc kasma sorunu nu cozdum pc nın kasmasının sebebı Ramlar Ramlerımın bırısı 2 gb 800 mhz idi dıgerı ıse 1 gb 667 idi ve toplam 3 gb ram idi 667 ıle 800 mhz cakısma yapıyormus buda pc performansını etkılıyormus. 1 gb ram i cıkardım suan pc 2 gb olarak oynuyorum ve kasmadan kurtuldum saolun yınede Smile
Referans Adresler