Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana hack diyen arkadaşları kınıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana hack ve ovc diyen insanlara söliyorum oyuna gelsin adam gibi tw istesin ve bende onlara verem bakalım hack var mı yokmu ve lütfen kimseye yalan sölemeyinm045.gifm045.gif
Ovc Ne Demek ?
Gerçekden OVC ne demek ? Birde bu çıktı hiç bişey bulamayınca OVC sin diyorlar o ne demek diyorum cevap yok Smile
OVC= Overclock. Oyun tabiriyle var olan bir program sayesinde oyunun hızını arttırarak daha hızlı şekilde oynayabiliyorsunuz. Bu sayede sizin ekranınıza diğerine nazaran daha hızlı görüntü akışı geliyor.
Misal: Normal bilgisayar hızını 1 olarak kabul edelim.
Program sayesinde bunu x11.000 olarak ayarladığımız zaman adam W tuşuna bas çek yapsa siz daha hızlı koşma aşamasına geçmeden o adam diğer tarafta size F11 çekiyor olacak.(F11'i bilmeyenler herhangi bir oyuna girip F11 tuşuna bassın.)
overclock galiba yüksek kaliteye ulaşıyordu bilmiyorum.
Kırk yıllık O.C. oldu OVC.Warrock'la birlikte terimlerde kısaltmalarda değişti hayırlı olsun.
John0swaldo o arkadaşıma tw vermek çok istiyorum çünkü sabahtan benle hangi odadaysa herkeze armstronqx hack wh diyerek beni ahşalıyor ve sinir oluyorum şimdi tw verem diyorum hackı sildin diyor allah için siz olsanız ne yapardınız? Big GrinBig Grin
(06-17-2012 08:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]OVC= Overclock. Oyun tabiriyle var olan bir program sayesinde oyunun hızını arttırarak daha hızlı şekilde oynayabiliyorsunuz. Bu sayede sizin ekranınıza diğerine nazaran daha hızlı görüntü akışı geliyor.
Misal: Normal bilgisayar hızını 1 olarak kabul edelim.
Program sayesinde bunu x11.000 olarak ayarladığımız zaman adam W tuşuna bas çek yapsa siz daha hızlı koşma aşamasına geçmeden o adam diğer tarafta size F11 çekiyor olacak.(F11'i bilmeyenler herhangi bir oyuna girip F11 tuşuna bassın.)

Big Grin Big Grin OC onun kısaltılmışı elalem ovc diyor hey allahım iyide ben bilgisayarımı istediğim gibi hızlandırırım ona kimse karşamaz birde ben belki yüksek seviyede ekran kartı veya işlemci kullanıyorumdur ama başka birisi anca oc yaparak benim hızıma yetişebiliryordur. o zaman herkesde aynı sistem olsun Big Grin
Bios'dan yani anakarttan overclock yapılır buna kimse bir şey diyemez ve oyunları etkilemez. Sadece senin bilgisayarına faydası-zararı vardır. Fakat uygulamaları hızlandırmak için de program vardır. Bu ovc programı sadece oyunları değil, internet tarayıcılarını bile hızlandırabiliyor.
Misal: Site de sayaç varsa bunu o program sayesinde 1dakikalık geri sayımı saliseler içerisinde bitirebilirsiniz. Türevleri çoğaltılabilir. Fazla açıklama yapmak istemiyorum çünkü merak edip indirmek isteyenler ve onu çalıştırmak için yapılan illegal yolları da öğrenmiş olacaklar. O yüzden ben bir şey bilmiyorum. Bana bununla ilgili soru sormayın Smile
ya zaten sitedekilere hükmedebilirler ama oyunu zannetmiyorum belki modem oc yaparlarsa belki o zaman oyuna bir etkisi olur ama başka türlü zannetmiyorum zaten modem oc yi bilende çok çok azdır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler